31/1

mina älsklingar ligger i soffan och kollar tv medans jag sitter här och nördar en stund! kollar lite på spårlöst samtidigt, finns det något finare program? vill bara gråta floder när dom hittar sina föräldrar.
vid 2 tiden idag åkte vi till busborgen och busade med theo nån timme, lillen hade så roligt och vi blev helt slut!
Efter det åkte vi och hemåt och sen dess har vi bara tagit det lungt, farmor Anna har också varit här en stund och gosat!
Igår och idag har Millie-Rose fått ännu mer fina paket, alla skämmer bort henne så!

Jätte fin body & urgullig pyamas från Annbritt & Vlado, Tack snälla!


Söt tunika med tights och en super fin filt från Jessica & Andreas, tack tack!










Mitt lilla hjärta, mitt allt.


/freja

31/1

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Theos födelsedag, hurra hurra hurra!
Igår var det kalas för den lille prinsen som idag fyller 1 år! Det blev paket och massa fika, och en hel del bus! Lillen fick en super häftig gitarr av grabbarna grus som lät och blinkade, han tryckte och tryckte på den där och dansade till musiken! Av mig och min lilla familj fick han en bilbana som snurrade och blinkade och lät, väldigt högt.. haha men tror han gillade den! Tanken var att jag skulle ta en massa kort men plockade inte fram kameran en enda gång, tyvär. Men det va så mycket annat hela tiden så jag glömde helt bort det.

Innan kalaset igår så blev det fika på stan med michelle,kg och cassie. Fina underbara cassie som ska flytta ifrån oss till andra sidan jorden. Vi kommer sakna dig <3



Idag blir det nog busborgen om allting går som det ska, jag har världens hosta och förkyld men ska nog ta mig dit endå. För Theos skull så det blir mycket bus för honom på sin 1 årsdag!
Annars blir det en lugn dag, lillan ska nog få ta och bada ikväll också!

/freja

29/1

Inatt ville lillan inte somna om i sängen, så det blev till att gå upp och gosa i soffan. Så därför har hon och jag sovit bort halva dagen, lillan vaknade vid halv 1! Sen dess har jag diskat och plockat lite, gosat med lilltjejen! Har även duschat och smörjt in mig med brun utan sol.

Igår kväll kom kim över en stund, hon är verkligen en underbar vän. Hon hade med sig presenter till både mig och Millie-Rose,bara så där liksom.  Jag fick åhlens brun utan sol, jag har tänkt inhandla den men aldrig blivit av- så min underbara vän som känner mig allt för väl går och köper den åt mig. Och så skämmer hon bort min älskade dotter med jätte söt vit mjukisdräkt med små öron och en ljusrosa body!
Finns ingen mer omtänksam människa än min fina kim.


<3



Ikväll blir det kanske monopol kväll hemma hos familjen Pettersson/Winberg ! Och den här gången tänker jag inte hamna i fängelset på en gång, haha!
Nu sitter jag och inväntar james, han har jobbat idag -första gången på 10 dar, så han är nog trött min gubbe.


 /freja

28/1

vaknade upp ur våran lilla bubbla för en timme sen ungefär när morfar (pappa) ringde och ville komma på besök, självklart fick han komma! Och när han kom hade han med sig paket till Millie-Rose, hon är verkligen en bortskämd liten tjej! Hon fick en grej man sätter på sängen med figurer och med massa musik, och knappar så hon kan roa sig med sen när hon är lite större. Tack snälla morfar!
Pappa åkte för en stund sen och james också, james åkte för att köpa kebab rulle, vi är allt för lata idag!
Vid 7 tiden kommer kim en stund också, alltid trevligt !


Tack snälla morfar (pappa)




Så här ligger hjärtat just nu och hickar.

nej nu ska jag tillbaka till soffan och gosa med min dotter.
/freja

28/1

igår hann jag inte med att skriva någonting, det var full rulle hela dagen! Klockan tio var vi hos Bvc, lillan skulle vägas och så. Allting var jätte bra och hon är en sån duktig tjej. När hon föddes vägde hon 3900g, efter ett dygn hade hon gått ner till 3640g och nu hade hon gått upp till 3920g, så det var perfekt!
Tyvär så satt det en mindre trevlig överaskning på bilrutan när vi kommer ut, parkeringsböter- great.
Så går det när man är stressad och inte läser ordentligt. hade vi stått på andra sidan hade det varit lungt, lustigt va? jaja thats life.
Sen åkte vi ner på stan för att kika födelsedagspresent till Bus theo som fyller ett år! Gud va svårt de är att hitta någonting bra, men tills slut hittade vi någonting vi tror han kommer gilla !
Vi gick ett litet varv och sen åkte vi hem, efter en halv timme så kom Gunilla och Anna och hälsade på, Gunilla hade med sig en jätte söt "speldosa?" i form av en elefant, så den ska vi hänga i badrummet så lillan har någonting att kika på!
Efter dom åkt så blev det vila en stund och sen kom Sussi & Carro förbi, hade med sig jätte söta presenter till lillan! Två bodys och ett par jätte söta fin skor.
Och när dom åkt så kom jessica och diesel förbi, vi fikade och snackade lite skit!
När dom åkt så la jag och millie oss på soffan och vilade tills pappa kom hem från sin träning!
Då blev det lite mat och lite tv tittande!


Från Familjen Antonsson.




Från Sussi & Carro.



Idag har hela familjen sovit bort halva dagen, sen dess har vi bara legat i soffan. Jag har åkt på förkylning så bestämt mig för att ligga hemma och bli frisk idag, och familjen gör mig sällskap. Blir till att kika hanboll ikväll och äta någonting gott! Och självklart gosa med min underbara familj.


Mina älsklingar, mitt allt.


/freja

26/1

Mina älsklingar har precis lagt sig till rätta i soffan, dom ska vila en stund! Jag tänkte därför spendera lite tid framför datan och sen ta en dusch och smörja in mig med brun utan sol! känner att jag behöver få lite färg!
Vi kilade ner på stan där vid 3 tiden, james klippte sig och blev super fin i håret. Jag och Millie-Rose gick och hälsade på mormor & tessan på jobbet, och rebecka på sitt jobb. Myckte mer hann vi inte med innan det var dags att åka hem igen för att få besök av Gittan & Ronny!
Och Gittan hade stickat det finaste jag sätt till lillan! En jätte söt lila kofta med små vita får och matchande sockor och mössa. Hon kommer vara så fin i det!




Efter att dom åkte hem har vi bara legat i soffan och gosat (känns inte som vi gör någonting annat, helt underbart!) Och resten av kvällen gör vi samma sak- gosar.

Mitt lilla <3 , så här bra har hon det just nu.



/freja

26/1


Har precis städat lite i lägenheten och om en stund börjar tvätttiden, lillan kissat ner några filtar och handukar, haha så det blir extra mycket tvätt idag;)
Millie-Rose ligger i soffan och sover medans pappa hennes duschar och jag spenderar några minuter framför datorn (med hem till gården på i bakgrunden.)
Idag ska vi nog kila ner på stan en stund, james kanske ska klippa sig och sen kika runt lite. Blir nog bara en timme ungefär för sen ska vi hem och få besök ! Det är Släktingar till james som kommer förbi en stund för att kika på lillan. Ska bli trevligt!
Ikväll har vi inga planer än, blir nog till att gosa i soffan framför några avsnitt av 24, riktigt spännande!




Kolla in leendet på den lilla sötnosen, kan man bli annat än kär i henne?


Mammas lilla hjärta.







/freja

25/1

Min förlossningsberättelse.

Det hela började med att jag fick magknip och vaknade strax före 5, natten till söndagen,
gick upp för att gå på toa och dricka vatten och efter det var det omöjligt att somna om
jag försökte lägga mig ner men det gjorde så ont, spände och strålade ut i benen.
Jag vandrade in och ut ur sovrummet några gånger för att jag kände mig så löjlig som inte kunde somna om,
Men efter en stund förstod jag va som höll på att ske, vilket jag blev otroligt glad över.
Kände direkt att jag ville bada, hade ju badat mig igenom hela graviditeten, så fort jag hade ont eller behövde slappna av så badade jag- gärna flera gånger om dagen.
Men klockan var inte ens fem på morgonen och jag tänkte "grannarna kommer bli tokiga om jag börjar spola vatten innan 5 en söndags morgon" men jag struntade i grannarna och tappade upp ett bad.
Och sen så bytte jag vatten stup i kvarten för att hålla värmen.
 Vid 7 tiden smög jag upp och in till sovrummet för jag tänkte hämta en bok så jag kunde läsa lite så länge.
Då vaknade james till så jag sa till honom "jag tror vi kommer få en bebis idag"
han blev förvånad och små nervös men jag sa åt honom att somna om, jag tänkte bada några timmar.
Men stackarn kunde inte somna om så han sprang in till mig med jämna mellan rum och frågade om han skulle ringa till bb, men jag sa bara nej inte än.

Jag hade värkar med jämna mellan rum under hela morgonen och det var nog det som gjorde james nervös, att lillan skulle födas hemma för att jag var så envis och inte ville åka in.
Efter ett tag ropade jag på james och bad honom komma med min hårborste, " måste kamma håret tänkte passa på att göra en hårinpackning när jag ändå sitter här"
Haha då trodde han nog jag hade tappat förståndet, men han gjorde som jag sa.
Lite efter 8 på morgonen ringde james till förlossningen och dom frågade hur jag kände mig och om jag ville komma in, vilket jag inte ville. Så hon bad oss ringa tillbaka när jag kände att jag ville åka upp.
james somnade på soffan och sov en timme ungefär medans jag fönade och plattade håret.
jag vet vad ni tänker, sjuka jävel .. men att tänka på något annat än värkarna var nog det bästa jag kunde göra.
vid 10 tiden låg jag i sängen och försökte sova lite, vilket inte är helt lätt när värkarna kommer med 3 minuters mellan rum, men några minuters sömn blev det .
 
Vid 11 tiden sa james åt mig "nu startar jag bilen och sen åker vi in till förlossningen" 
egentligen ville jag inte åka in än eftersom jag var rädd att dom skulle säga "du är öppen 1 cm åk hem igen" 
men vi åkte in och dom undersökte mig och jag var öppen 4 cm. 
Alla på förlossningen berättade hur duktig jag hade varit som hade kämpat mig igenom 4 cm hemma, vilket jag själv tyckte va lite.." 6 cm kvar..." 

Dom frågade om jag ville bada, vilket jag självklart ville (jag såg ut som ett russin) 
Så dom tappade upp ett bad och jag badade ungefär 2 timmar, 
när jag hade badat ett tag så blev det jobbigare och jobbigare att andas som "man ska" 
så vid ett tillfälle när jag typ hyperventilerar så säger james till mig "älskling du måste andas så här" och andas som man ska, haha då blev jag tokig " KÄFTEN" 
Men det var nog det enda elaka jag sa till james under hela förlossningen, trodde att jag skulle bli en riktig bitch mot honom men istället blev det tvärt om han inte höll min hand blev jag helt förstörd ville känna att han va där hela tiden. 
 När dom undersökte mig efter jag badat var jag öppen 8 cm, då var jag glad " 2 cm kvar."
 
Efter badet,det var då jag kände att de blev jobbigt. Smärtan innan klarade jag av men nu började den bli för mycket, så jag bad om epidural - vilket jag skulle få men så länge fick jag pröva den omtalade lustgasen.
Och om jag blev förälskad, den tog inte bort smärtan men eftersom jag blev dåsig så kändes det "helt okey"
och jag skulle bara ta när jag hade värkar, och vid ganska många tillfällen fick james säga åt mig "men älskling, har du verkligen en värk nu ?"
jag blev tyst några sekunder och fnittrade sen "nej." och slutade andas in.
Sen kom det in en läkare som skulle sätta i epiduralen, vilket jag var jätte tacksam över och jag minns inte mycket av vad som hände just då, men vet att jag uppfattade att james tyckte det var jobbigt.
Efter som det måste vara så sterilt när man sätter in det i ryggen så använder dom operationsduk och läkarnen har operationskläder så det såg nog ut att vara ett större ingrepp än det var.
 
dom satte in epiduralen klockan 15.00.
Läkaren förklarade för mig att det skulle ta ca 15-20 minuter för den att få full effekt.
Och strax efter att han lämnade rummet så får jag kryst värkar.
Och den smärtan går inte att beskriva, fruktansvärt.
jag minns att jag skrek rätt ut "det känns som jag ska skita på mig!!!" haha.
Och efter ungefär 7 krystvärkar, 15.18 så kom våran lilla tjej ut.
Helt underbar och så otroligt fin från första stund.
All den hemska smärta som jag känt var som bortblåst.
Jag grät som en tok, hon var ju så fin och hon var vårat alldeles egna mirakel.

Och eftersom att det knappt hunnit gå 20 minuter från att jag fick epiduralen tills att hon föddes så vet jag inte hur mycket nytta jag egentligen hade utan bedövningen, men den hjälpte mig nog lite.
Jag kunde inte slut pussa på henns fina lilla huvud, där låg hon äntligen på min mage.
En helt otrolig känsla att föda barn, en hemsk smärta men samtidigt den bästa smärtan jag känt.
Allt man känt var som bortblåst, jag hade fått världens finaste dotter.

Efter en stund lyfte dom bort henne från min mage för att torka av henne osv,
då tittar jag ner och jag kan se mina fötter, jag skrek rakt ut " james!james! titta, min mage är borta"
Bara på några minuter .. vilken chock och vilken lättnad, jag kunde se mina fötter igen. haha.
Efter en timme ungefär så vägde dom henne och mätte.
Hon vägde hela 3900g och var 50 cm lång.
Och efter det fick vi fika, det var nog dom godaste mackorna jag ätit i hela mitt liv och den godaste saften, men hade väldigt svårt att äta- Jag hade ju min lilla tjej vid bröstet som låg där och såg så underbar ut.

Den absolut bästa dagen i mitt liv, när min dotter föddes.
16/1 - 2011.
Millie-Rose Majken Holland.








/freja


25/1

Just nu är det slagsmål om tvn här hemma, eftersom det visade sig att fotbollen och handbollen va samtidigt- haha! Men har sagt åt james att han får inreda kläkammaren och så kan han sitta där hela dagarna och kolla fotboll, kändes som en bra idè tyckte jag tills han sa "ja visst, släng ut alla dina kläder och de så"  hmm.. vi får vell se..
Efter att mormor (mamma) åkt hem så badade vi lillskrotan, åh va hon tyckte de va skönt den här gången! Förra gången gick det bra några minuter men nu kunde hon nog legat kvar hur länge som helst!





/freja

25/1

Hemma efter en tur till barnshopen & babyproffsen med mamma, james va snäll och körde dit oss och det blev lite shopping. Bland annat body&byxor, nappflaska, regnskydd, skötväska och blöjhink(soptunna)
haha inte dom roligaste grejerna att handla, men nödvändigt!

Nya skötväskan.

Vanlig body&byxa i vitt.



Gosungen som tar det lungt i soffan,



Gosar med mormor.


Ikväll blir det handboll och fotboll på tvn, och förhoppningsvis kommer Becka och Sandra hit och gosar med Millie-Rose! Annars så ska vi bara ta det lungt!

/freja

25/1

godmorgon! Vilken underbar natt vi har haft, Älsklingen har bara vaknat och velat ha mat och sen har hon somnat om igen! Så idag sov hela familjen som stockar till klockan halv 11, då var det dags för mat igen.
Mina favoriter var så otroligt söta när dom låg och sov tillsammans som var tvungen att knäppa ett kort.


hah, så där ligger hon och sover våran lilla prinsessa.




Idag kommer mormor (mamma) hit och vi ska åka och köpa regnskydd och lite annat smått och gott till vagnen!
Egentligen skulle vi ha tagit en lång promenad men eftersom jag kände av halsen igår och snyter mig med jämna mellan rum så känns det bäst att åka bil, plus att de blåser ju halv storm ute!
Mer planer för dagen har vi inte, kanske ville Becka komma och hälsa på vilket är trevligt ! Annars blir det mys i soffan idag med, otroligt skönt!



/freja

24/1

Sitter och pillar lite med datan och ska snart lägga mig till rätta i soffan igen, är jätte trött fast klockan bara är strax efter 8! Anna är här just nu och gosar med Millie-rose, och när hon åkt ska vi fortsätta kika på 24 avsnitt, sjukt spännande!

Super söta snuttefilten som Millie-Rose fick av Carro idag när hon hälsade på!


Så här har mysigt har mina älsklingar haft det idag.

Min underbara helt fantastiska lilla tjej<3









Slänger upp lite bilder från helgen på lillskruttans fina presenter som hon fått!

Fin hello kitty mössa från Familjen Sjödin.

Cool puma träningsdräkt från fam Sjödin.

En fin mjukishund från fam Sjödin.

hellokitty body och strumpor från fam Sjödin.
'
lite blomma och stor med navelsträngen i mellan, så fint. från fam sjödin.

rosa hellokitty från fam Sjödin och Leopardkitty från kimelle.



God natt gott folk!
/freja

24/1

har inte hunnit/känt för att blogga idag, vaknade med skrotan vid 10 tiden och sen dess har vi haft mys i soffan. Carro hälsade på en liten stund vilket var trevligt, Millie-Rose fick en super söt snuttefilt av henne! Tack snälla<3
Annars har vi bara tagit det lungt, inte känt för att göra någonting alls. Skönt när det bara är jag,james och millie-rose. Vi har precis ätit lassagne så nu är vi mätta och belåtna, resten av dagen ska spenderas på samma sätt- i soffan. Men tror jag ska baka en äppelpaj,blev så otroligt sugen!

Kommer ett inlägg med lite bilder senare ikväll!





/freja

24/1

har inte hunnit/känt för att blogga idag, vaknade med skrotan vid 10 tiden och sen dess har vi haft mys i soffan. Carro hälsade på en liten stund vilket var trevligt, Millie-Rose fick en super söt snuttefilt av henne! Tack snälla<3
Annars har vi bara tagit det lungt, inte känt för att göra någonting alls. Skönt när det bara är jag,james och millie-rose. Vi har precis ätit lassagne så nu är vi mätta och belåtna, resten av dagen ska spenderas på samma sätt- i soffan. Men tror jag ska baka en äppelpaj,blev så otroligt sugen!

Kommer ett inlägg med lite bilder senare ikväll!





/freja

23/1

hemma efter en helkväll hos magda, med pernilla,wilma,michaela,millie och michelle! Vi har spelat bingolotto och pratat massa skit, hur trevligt som helst måste jag säga! Det gör vi om flickor!
Nu ska jag och min familj krypa ner i soffan med täcke och mysa framför några 24 avsnitt, sen blir det sängen !
Tänkte att jag skulle skriva förlossningsberättelsen idag men har verkligen inte haft tid, gosar helldre med min lilla tjej än att sitta här! men det kommer, jag lovar!


Min lilla älskling, mitt allt.



godnatt!
/freja

23/1

Vilken härlig söndags imorgon! Jag och Millie-rose vaknade vid 5 tiden och gick upp och kollade lite tv, sen somnade vi om och vaknade vid 10 tiden! Sen dess har vi ätit frulle, pratat med mormor och nu sover lillan igen.
Idag är det ingen vanlig dag! För Millie-Rose blir en vecka idag, klockan 15.18 föddes hon för en vecka sen, tiden bara flyger förbi<3 min lilla prinsessa.
Och jag har namnsdag idag också!

Dagen ska vi spendera i soffan och gosa, blir nog en liten promenad med kim också! Och ikväll ska vi spela bingolotto! Haha tjejer nu tar vi hem miljonerna!


Igår kväll va jätte trevligt hemma hos David, Vi åt god mat och umgicks! Tack för igår david<3 
Millie-Rose hade klänning och sitt första hårband, man måste ju vara fin när man ska gå på kalas!
Här kommer lite bilder.








/freja

22/1

Goodmorgon eller förmiddag rättare sagt! Idag sov jag och lillan till klockan halv 11, den lilla tröttisen<3
Sen dess har vi ätit frulle,städat och fått på oss kläder, michaela och niklas klev precis in genom dörren så dom är här för att gosa med lillan !
Idag är det fullrulle hela dagen, Om nån timme ska familjen hallberg-åsberg komma hit på lite fika och gosa med Millie-Rose! Och om vi har tur så kommer även familjen Sjödin hit och gosar med henne!
Framåt kvällen vid 7 tiden ska vi åka på kalas, David som fyllt 20 år igår! Så vi ska dit och gratta honom, ska bli jätte trevligt!






/freja

21/1

Vilken härlig fredag jag har haft! Mamma kom hit lite innan ett tiden och vi traskade ner på stan nån halv timme senare. Det blev premiär med vagnen och den rullade så fint så, det va jätte skönt att äntligen ut och gå ordentligt igen! Promenader är ju något jag älskar, men under graviditeten så orkade jag inte riktigt med i slutet pga av rygg och höfter. Men nu kan jag ut och gå igen!
Vi gick in på forsgrens och hälsade på Marianne och Tessan, kul att träffa dom igen och visa upp lillan. Sen gick vi till hm där det blev lite shopping, jag unnade mig själv leggings,hårfärg & ett jätte sött linne. Mamma handlade upp affären på bebis kläder haha, Millie-Rose har fått sina första jeans! de ni!
Sen köpte vi smörgåstårta, och mamma köpte jeans-leggings och söt topp med volanger till Millie-Rose.
Millie-Rose tackar mormor för alla fina kläder<3
Efter en stund på stan så traskade vi hem till james igen och åt smörgåstårta,mums! Sen dess har lillan gosat med mormor tills hon åkte hem vid 7 och nu kom farfar över och gosar. så lycklig över att lillan har som har så många som älskar henne!
Lite senare ska jag och james gosa ner oss i soffan med våran dotter och kika på nån film som james hade hittat, ska bli mysigt med en riktig mysfredag!










Millie-Rose fick paket från sina/james släktingar i England idag, helt underbara kläder!



Hon kommer vara den sötaste lilla tjejen i dom här fina kläderna<3




Nu ska jag krypa ner med mina älsklingar!
/freja

21/1

godmorgon! Vaknade runt halv 8 och sen dess har jag gullat med min lilla tjej och stoppat i två maskiner i tvättstugan. Inatt har vi sovit väldigt bra måste jag säga, och imorse runt 5 tiden vaknade Millie-Rose och fick mat men efter det ville hon inte somna om i sin egen säng så vi tog täcket och kröp ner i soffan och sov där till klockan halv 8, mysigt<3
Dagens planer är att premiär köra vagnen en sväng, mamma kommer hit på eftermiddagen så då ska vi ta en promenad ner på stan, jag behöver ett par nya leggings och Millie-Rose behöver en mössa, så det ska införskaffas! Ska även kika in på jobbet och säga hej har jag tänkt, visa upp min lilla tjej!
Efter det blir det promenad hem igen och förhoppningsvis kommer moster sen på sen eftermiddag och hälsar på!



Min lilla tjej denna fredag morgon.





/freja

20/1

Klockan är halv 12 och jag tänker dra mig tillbaka, super trött och imorgon har vi tvätt tid klockan 8 så känns som man behöver vara någorlunda pigg då! James min älskling kollar som vanligt på fotboll, haha man kan nästan tro att de är dom enda kanaler vi har, fotbollskanalerna. Millie-Rose ligger i soffan och tittar på allt runt om kring och är allmänt nöjd, sköönt.
Min moster ringde mig under kvällen och va tvungen att berätta något roligt, haha och gud va jag skrattade!
Hon hade ringt hem till hennes man (jajja) och berättat att vi bestämt namn och att lillan ska heta Millie-Rose, okey då ska jag berätta det för barnen (alltså mina underbara kusiner) så dom lägger på och efter ett tag ringer han upp min moster och säger "barnen tror inte på mig när jag säger att hon ska heta Millie-Rose"  ..
Så min moster säger "nehe men varför tror dom inte på dig?"
Då svarar Jajja "Robin säger att han tycker det låter som ett rockband, hahaha"

hahaha älskade fina underbara robin, mina kusiner alltså vilka gullungar!
Millie-Rose våran dotter.. eller ett rockband? haha<3





Från ikväll när Millie-Rose gosade med sin favorit kim <3



Godnatt!
/freja


20/1

Nu har precis pappa och lillebror åkt hem, kim är kvar och sitter och gosar med millie-rose i soffan!
Handboll på tv och underbart sällskap, bättre blir det inte!

Våran fina dotter har ju fått ett namn också, Millie-rose majken Holland. Våran underbara lilla prinsessa.

Lycka är.




/freja

20/1

vaknade upp med min älskade lilla dotter i soffan imorse lite innan 8. Då var det dags att kliva upp och göra sig i ordning för öppna förskolan men lillan ville hemskt gärna ligga kvar och sova lite till så såå blev det! Sen satte vi fart och james körde oss till öppna, där blev det lek och sång med alla barnen och så lagade vi lassagne!
Sen vid ett tiden hämtade james oss igen och vi åkte hem och städade lägenheten, så nu är det fint igen! Så skönt!
vid 2 tiden kom Anna hit och gosade med lillan, så dom har legat i soffan och haft det super mysigt hela eftermiddagen! Jag har plockat och donat lite och james har lagat mat!
Ikväll åker älskling på fotbollsträning så jag och lillan får fin besök ikväll, våran älskade kim! Vi ska mysa ner oss i soffan och kika tv! <3




Vi har fått så otroligt mycket fina presenter av alla, så jag tänkte lägga upp lite bilder här på allt fint!




Favorit overallen från mormor maja.

Stickade små sockor från James mormor&morfar.

halsband med skyddsängel av farmor anna & farfar mike.

Jätte söta kläder och snuttefilt från jenny.

Fina bodys & super söta strumpor från Cassandra & Michelle.

Tuffa "tränings"kläder  och super söt sparkdräkt från Fam.Hallberg-Åsberg.

Första året bok & jätte tuffa kläder från Mormor maja,Morfar conny & Morbror jonathan.

Jätte fina kläder & haklapp från farmor Anna, Farfar Mike & Farbror kevin.

body,hudprodukter,filt,bok m.m från lillans hemligabeundrare.

Jätte fin mjukis kanin & stjärna i himlen från Michaela,Sebba & Theo.

Välkommen till världen nalle från Mormor maja,Morfar conny & morbror Jonathan.

jätte fin Nalle från familjen Rados.

Mjukis Stampe från familjen hallberg- åsberg.

Liten lilla my speldosa från james mormor&morfar.









Nej nu ska jag umgås med Anna, kevin och mina älsklingar!
/freja

19/1

klockan är halv 11 och jag är helt slut, har inte lyckats sova någonting under dagen och natten som var det inte många timmar sömn. Lill prinsessan sover som en stock i sin säng just nu, älskling kollar fotboll och jag är ny duschad, det rullar på helt enkelt. Efter de här inlägget ska jag krypa ner i sängen och vila, så jag orkar gosa med min lilla tjej när hon vaknar sen<3.
Imorgon ska jag nog ta en sväng till öppna förskolan faktiskt och hälsa på, ska bli skönt att komma ut en liten stund och träffa lite folk !
Resten av dagen imorgon ska jag städa och dona faktiskt, fått så himla mycket fint av alla underbara vänner och släkt så vill få fram allting och sätta upp alla hennes fina nallar och presenter på hennes byrå. ska försöka hinna skriva om förlossningen här imorgon också, vet att de är några som väntar på det - men det kommer!





Nej nu väntar sängen!
/freja

19/1

Precis efter mitt förra inlägg så vaknade lillan igen, så vi kikade lite tv (hem till gården repris haha) och sen somnade vi båda i soffan, vaknade runt 9 och då var det bara att kliva upp och göra oss iordning för att åka till sjukhuset. Lillan skulle på återbesök och kolla så att allt var bra! Och det var det, hon är en duktig liten bebis.
Haha när vi skulle åka därifrån hittade vi inte ut, skrämmande ska jag säga er. Tippar på att vi tog fel hiss ner och hamnade på nått skit konstigt ställe. Och jag frågade en sköterska hur vi skulle komma ut så hon pekade vägen och vips var vi på nått möbellager på sjukan ? .. haha men till slut kom vi ut och tog oss hem!
Jenny stog och väntade på oss när vi kom, hade med sig super fina presenter till lillan<3.
Så vi fikade och snackae massa skit i några timmar, jätte trevligt!
Efter det så har vi bara tagit det lungt i soffan, jag och min lilla familj<3

Har lagt in lite bilder här i datorn så tänkte lägga upp några stycken!















Kvällen spenderas i soffan framför tvn och fruktsallad. kan inte bli bättre!
/freja

19/1

klockan är 03.56 och jag tippar på att det är sånna här konstiga tider som jag kommer blogga nu förtiden. Min lilla tjej har precis somnat om igen efter lite mat och gos, hon tycker om uppmärksamhet precis som sin mamma och sover inte gärna i sin egen säng har vi märkt. Klart det är mysigare hos mamma och pappa. Jag är förälskad och helt tagen av henne, hon är så fin och så bra och MIN.
Alltid älskat barn och bebisar men nu är det taget till en helt ny nivå, för nu är ju hon min- på hel tid. Hon är mitt kött och blod och en liten kopia av mig och james, känns så sjukt och overkligt på något sätt. Att man klarat av att sätta en ny liten människa till världen. Lycklig kan beskriva mitt tillstånd i livet just nu- över lycklig.

Ska skriva lite om själva förlossningen och hur det gick till osv, men det får kanske bli imorgon.
Måste passa på att sova lite jag också nu när lillan gör det!



<3


/freja

9/1

skit dålig uppdatering, knappt så man kan kalla det en blogg alltså. Men tror ni klarar er utan mitt klagande och jag kan faktiskt erkänna att mina dagar inte är dom intressantaste. Jag sover mest hela tiden och gör jag inte det så äter jag eller badar. hahah. Jag och james har börjat sova eftermiddag ... suck, vi är som två pensionärer. Men iallafall så finns det inte mycket roligt att skriva om.
vill ändra bloggen så den känns lite mer "jag" och så vill jag ta nya tag. äntligen har jag en kamera iallafall, så ska nog klara av att slänga upp lite nya bilder och grejer!
Men jag lever och ingen bebis än!

ha det så bra tills nästa gång jag orkar sitta vid datan!

PUSS
/freja

RSS 2.0