7/12

väntar på att min man ska komma hem och hämta mig. Vi ska fixa lite julklappar och handla lite är tanken!
Ska bli roligt för har suttit inne hela dagen (jenny ringde och sa att de va svin kallt så jag har vägrat gå ut idag haha) Men för typ 5 min sen så tog jag ut sopporna, de va dumt. ingen jacka hade jag heller. åh fybubblan va kallt de va! Men nu är jag inne i värmen igen, ska snygga till lite mer här hemma så de ser lite städat ut;)
har varit duktig och diskat in alla våra nya glas och muggar vi har köpt. vet dock inte vart vi ska göra av allting längre haha! (måste flytta till något större) hö hö

mycket mer roligt har inte hänt,
imorgon ska jag till fam winberg/pettersson. jag och micha ska ha julbak! ska bli jätte mysigt! Och sen när pojkarna slutat jobbet ska dom spela fifa11. Så blir nog en heldag hos dom imorgon! Me like!

nej nu ska jag ta tag i mig själv! lite smink ska på!

/freja


3/12

haft en jävla natt. Va sten säker igår kväll på att jag hade fått kräksjukan. mådde så otroligt dåligt och illamående är de värsta som finns. sovit med hink vid sidan om mig men klarat mig. tack gode gud. grät mig till söms typ (haha patetiskt ? mm ja kanske) men finns inget värre än tro att man ska spy upp allt man någonsin ätit. men överlevde, och idag känns det lite bättre. mår inte illa längre. nu är jag bara hängig typ. Ska in och jobba vid 1 tiden, så ska försöka äta något innan jag tar mig in.

fredag är det också, helt sjukt. snacka om dag blind. helt plötsligt va de helg igen. skönt, typ.


 
jag älskar tatueringar, jag älskar texter och sånt som har betydelse.
kunde jag skulle jag ligga under nålen konstant, få min kropp att se ut som en bok, haha.
just nu när jag är gravid får jag inte tatuera mig, det är inte bra sägs det.
så jag väntar, och när skrutten har kommit så ska jag printa kroppen med texter och sånt.
Satt och bläddrade i elle igår och hittade ett halsband som jag tyckte hade ett jätte fint budskap "memento vivrere" de är latin och betyder kom ihåg att leva. jag bara föll pladask för det. de vill jag ha, de ska stå någonstans på mig, men var? har bara två tatueringar men känns som jag har dom bästa platserna på kroppen för dom. haha. nacken och handleden. foten ska jag ha min lilla prinsessas fotavtryck. tror det kommer bli jätte fint, om bilden i mitt huvud stämmer med verkliga livet haha. och ont kommer de göra också. så in i helvete.

då fick jag de sagt också !



ska hoppa in i duschen så jag känner mig lite fräshare när jag ska ta mig till jobbet om nån timme!
ha en bra dag!
/freja


tjock ? jag? hehe.

1/12

första december! fyfan va underbart. jag och micha smsade igår kväll och bestämde oss att ha julvaka från och med nu fram till julafton hahaha! tiden går ju så otrolgit fort och vi vill inte missa någon del av julen!
Idag fick james sitt första paket i sin paket kallender. haha ja då de är sant, jag har gjort en sån till honom. bortskämda jäveln,haha. Han bad inte om det utan han sa bara att han aldrig haft någon, men de tolkade jag som att han ville ha en. så nnu har han en.
har hållt på och städat och fixat lite nu på morgonen, så skulle jag ställa mig och diska men de gick så där... hela vasken fylldes med vatten och de försvann inte. panik. jag skulle inte kalla mig känslig, jag klarar av väldigt mycket. men sånt här är äckligt. försökte lösa det och jag lovar er att sprang till toaletten hulkandes ett antal gånger. men jag fick bort allt vatten och smsade james och frågade va jag skulle göra. varmt vatten typ? hmm.. jag va skeptisk . tror mer på frätande medel och lite starkare grejer. fick bli en blandning av båda. så nu står de och drar sig .. ska snart kolla om det gett resultat. ANNARS ger jag upp, då får jag ringa pappa och han får komma och rädda mig.

om nån timme kommer sebb och micha hit med lilla skrutten, jag och theo ska näämligen leka!
ska bli så roligt så ! har letat fram alla leksaker jag kunnat hitta och jag planerar att vi ska ha massa skoj :)

nej nu ska jag klä på mig kläder!
/freja

RSS 2.0