26/4

Godmorgon! Millie tyckte vi skulle gå upp halv 9 imorse, så vi gjorde som hon tyckte och nu ligger hon och leker i babygymmet. lätt road liten tjej:)
Idag tänkte jag och millie kila ner en snabbis på stan och handla lite till millie, och sen ta bussen till tuna och umgås med mamma/mormor. Sola och ha det mysigt, men verkar inte bli så soligt och fint som jag hoppats på.. skit också ! men blir trevligt ändå, bestämt att vi ska göra en stoooor sallad och trycka i oss !







ha en fin dag <3
/freja

20/4 Min kärlek, mitt liv - Mitt allt.















några nya bilder på min fina älskling som har blivit så stor,



har hänt massor av roligt därför det har varit sån dålig uppdatering här! vi har bland annat fått lägenheten som vi ville ha, så vi flyttar i sommar ! Ska bli så otroligt skönt med en större lägenhet så millie får sitt eget rum att ha alla hennes saker i ! Ska bli bättre på att skriva!
/freja

16/4

Har varit dålig på att blogga den här veckan, men har haft fullt upp hela tiden! bland annat kikat på lägenheten igen (sen sist jag skrev om det) fast då var james med! Han gillade den också, så nu får vi se hur det går! HOPPAS! Om en liten stund kommer kim och plockar upp mig, vi ska sola och bli lite fina inför kvällen!
Sen hem och plocka och fixa lite för vid ett tiden kommer sabina & tina hit och fikar! Ska bli jätte trevligt:)
Och ikväll är det stora grejer på gång. Min älskade lilla tjej ska hem till mormor, så att jag och james kan fira våran michaela som fyller år! ska bli grymt roligt! om jag kommer ihåg så tar jag med kameran ! ;)





Tänk att man kan ogilla någon så man nästan spricker, till att man kan älska någon så man nästan dör.
vänskap som växte och blev någonting såå bra. <3



/freja

12/4

Precis kommit hem från en lägenhetsvisning, var och kikade på en trea tillsammans med pappa och millie. Och jag är helt kär, den är perfekt för oss! nu ska jag bara förmedla den känslan till min kära sambo så han förstår hur bra den är eftersom han inte hade tid att följa med! HOPPAS HOPPAS !
Har inte tid att skriva så mycket, när james kommer hem kilar jag och solar med kim och så passar vi på att gå en sväng också !

kommer ett inlägg ikväll!
/freja

10/4

Planerna ändrades igår, Millie fick åka hem till hennes mormor och umgås istället för att följa med oss. Så fick grabbarna ha en riktig grabbkväll framför fifa och vi tjejer gick ut och dansade ! Hade jätte roligt blev en toppen kväll som alltid när jag och mischa ska hitta på något! <3 Träffade massa gammla godingar, alltid lika roligt!
Vaknade tidigt och va tokpigg så la mig i badet en stund och nu sitter jag här och saknar millie som en tok! Ska nog väcka james snart så vi kan åka ut på landet och hämta hem henne! I eftermiddag ska jag och millie hem till michelle för lite lunch och prat, ska bli super mysigt!
Och ikväll ska jag hinna med att sola med kim och ha söndagsmys med min familj!


/freja


9/4

Precis suttit en stund på balkongen i det fina, men lite blåsiga vädret. Har ett glas med varmkall och njuter av livet! Det gick bra på jobbet idag, inte jätte mycket folk men hade att göra ändå! Blev hämtad av min man och dotter <3 så åkte vi till erikslund med mamma och sen körde vi hem henne! Efter det åkte vi och handlade lite, skulle bara köpa mat men james hittade massa gott, chokladbollar, mjölkchoklad och chips! vilken retsticka nu när jag inte äter sånt skräp! men tur man kan hålla sig!
Nu sitter mina älsklingar i sofffan och tittar på fotboll, det va deras favorit lag på tv tydligen ;)
Ikväll åker vi hem till familjen winberg/pettersson, pojkarna ska spela fifa och vi flickor ska dricka lite vin och umgås. kan bli mycket trevligt! självklart följer min lilla älskling med <3




min söta lilla tjej som inte va helt nöjd!



/freja

9/4

Godmorgon! Sovit jätte illa inatt och hade ont i hela kroppen när jag vaknade, men så tittar jag ut och ser det fina vädret ! Då gick allting över och nu är jag på strålande humör! haha! Om en liten ska jag ta en promenad ner till jobbet och göra lite nytta 10-15!

Så här ser jag ut idag när jag går till jobbet!

(fick frågan om hur lång jag är och jag är heeela 1.60 lång, höga skor är därför min bästa vän!)


ha en fin lördag.
/freja


8/4

Dagen har varit super mysig, jag och mille har umgåtts med morfar och mamma hela dagen. Vi har gått i affärer och ätit god lunch tillsammans. Mest var det jag som handlade, blev nya ute möbler till balkongen och lite annat smått och gott! Känns så roligt att få pyssla och göra iordning balkongen lite nu när man snart kan sitta där ute!
Vi har även bestämt att vi ska köpa en liten elgrill som vi kan ha på balkongen, man måste ju kunna grilla i sommar! Efter våran shopping tur åkte vi ut till mamma&pappa i skultuna, så fick vi umgås med pappa och lillebror också, dom följde även med mig hem igen och hjälpte mig sätta ihop bord och stolar till balkongen! Är jätte nöjd med hur det blev, nu ska det bara dit lite dynor,filtar och ljuslyktor så det blir mysigt! (bilder kommer när det är färdigt!)



Här kommer lite bilder på våran lägenhet.

Hall





Sovrum





badrum



Vardagsrum





Kök








Avslutar med en bild på lilla millie!
ha en bra fredagskväll !
/freja

8/4


Min lilla tjej denna morgon, nu har hon somnat om igen så jag ska passa på att duscha och göra mig iordning!
Idag ska vi ut på äventyr med millies mormor och min morfar, kommer bli en trevlig dag!
Kvällen spenderas hemma i lugn och ro med min fina familj.

Igår var jag och james på ikea rea, vi köpte lite nya fina grejer till lägenheten så nu tycker jag det är jätte fint! Tänkte ta lite nya bilder och lägga upp senare idag så ni får se hur det ser ut!

Nu måste jag sätta fart och göra mig iordning!
/freja



Det var någon som kommenterade och undrade över hur gammal Millie är nu och om hur förlossningen var. 
Millie blir 3 månader nästa lördag (den 16e) & om man går tillbaka här i bloggen till den 25/1 så kan man läsa om min förlossning! 



 

7/4


Tiny hands, yes that's you
And all you show, it's simply true
I wonder how,
I've lived my life

'Cause without you,
How did I get through
All of my days, without you?
Now living with you,
See everything's true
My baby it's you
My baby, my baby, my baby

With no words at all,
So tiny and small
In love I fall,
So deep, so deep
My precious love,
Sent from above
My baby boo,
<3


6/4

Har spenderat dagen på stan med kära Caroline, va så länge sen vi umgicks men sjuukt roligt att få snacka lite skit med henne! När jag kom hem så ställde jag mig och gjorde mat till min man som kommer runt sju tiden, potatisgratäng och kyckling klubbor ska han få, inte alls fel eller hur ?!
Ikväll ska jag umgås med min underbara kim, vi ska ta världens lång promenad och sen ska vi sola! Kanske följer med henne hem och dricker ett glas vin och kollar bigbrother efter det, vi får se hur det blir me det!

Såg idag att jag fått massa fina kommentarer efter programmet en unge i minuten, som gick på 4an i måndags. Tack snälla ni, och väldigt roligt att så många hittat hit!



Här är en bild från i måndags på min lilla älskling.



/freja

3/4

En grå söndag, som har varit mysig trots vädret. Har sovit länge och bara haft det mysigt hemma med familjen, på förmiddagen åkte vi till skultuna och gick ett varv på mässingsbruket. och J tyckte de va jätte roligt att hålla upp en mugg med morran på.. så tyckte han att jag va jätte töntig som stog där med tårar i ögonen.. men jag får rysningar i hela kroppen bara av att tänka på det.. usch !
sen tog vi oss till erikslund och gick ett varv på nisses! köpte fikabröd och åkte till skultuna igen!
Satt där och hade det mysigt hela eftermiddagen och nu är vi hemma igen.
har spelat keno så snart ska jag kika om jag har vunnit storkovan, vore något! Senare ikväll så ska jag sola med min mischa!

/freja


1/4



Idag har vi städat och fixat här hemma, kvällen spederas hos fam winberg/pettersson!
imorgon ska jag jobba!

/freja


RSS 2.0