29/5 Morsdag

godkväll. ligger i soffan med min sambo och kollar nån dålig film som går på tv, är enbart vaken för att vara lite snäll mot james som säger att han "absolut inte kan sova" . men ger nog upp snart ändå! vi har kikat på ängla gård - tredje gången gilt ikväll. vilken härlig film tycker jag, men jag är ju en riktig sucker för svenska filmer också! För övrigt har den här helgen varit helt fantastisk, ville inte att den skulle ta slut! bmb i fredags med min mischa, lördag hos familjen och söndag lika så & middag hos fam holland. har även spenderat min första morsdag denna söndag, väldigt trevligt att bli lite extra uppskattad;) jag fick träningsbyxor och en tröja av millsan, vilken dotter va? tog sina spar pengar och köpte träningsbyxor till sin mamma ;) haha, fatta piken liksom ! ;) nej nu struntar jag i pigga james och går in och lägger mig hos millie<3 godnattt / freja

25/5 I`m happy to know you.

Vaknade upp imorse och trodde att jag mådde bättre, men jag hade fel. Har känt mig förkyld och hängig, vilket är nästan helt borta. Men så igår kväll så vänder jag mig för att plocka ur ägg ur kylen, och höften knakar. och satan vad ont det gör, har nästan glömt hur ont de gör. Så längesen den fuckade ur. Låg vaken väldigt länge innan jag kunde somna. Och imorse så kändes det lite bättre men bestämde mig för att vara hemma med millie hela dagen. vid 5 tiden kom pappa så vi åkte och handlade lite, då blev det värre igen. Spinning imorgon och ut och dansa på fredag, blir så ledsen när man har planer, och så går det inte. Byta höft med mig? den är ungefär i samma skick som hos en 80 årig tant..
Förutom det så har jag haft en super mysig dag med millie. Hon är så söt min lilla tjej. Hon har inte velat leka så mycket själv idag, men om jag sitter brevid henne när hon ligger i babygymmet, ja då går det bra! Hon gillar att snacka också, hon pratar och hon pratar. så mysigt. Men hennes leenden är det bästa, när jag vaknar brevid henne så ligger hon där med världens leende och ögonen bara lyser av bus! tänk att man kan älska någon så mycket? <3

Imorgon ska jag försöka gå ner på stan med millie, vi båda behöver nog komma ut lite. Och så är det ju morsdag på söndag så ska fixa något åt min mamma!


 

Been up all night
Staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way
With so many before
But this feels like the first time
You want the sunrise
To go back to bed
I want to make you laugh
Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think
I should write down
I don't want to forget
Come daylight
Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue
Paperweight on my back
Cover me like a blanket
Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
Every word you say I think
I should write down
I don't to forget
Come daylight
And no need to worry
That's wastin time
And no need to wonder
What's been on my mind
It's you
It's you
Every word you say I think
I should write down
Don't want to forget
Come daylight
And I give up
I let you win
You win 'cause I'm not counting
You made it back
To sleep again
Wonder what you're dreaming

Vacker låt.



godnatt
/freja

17/5

Har precis satt mig här vid datorn, kikar runt lite på bloggar och bara varvar ner. Nattade Millsan vid halv 8 tiden och det tog inte lång tid innan hon somnade som en stock. Efter det åt jag och james mat tillsammans och sen drog jag mig tillbaka och la mig i badet. Känner mig något piggare efter ett härligt bad och lite sofis mode läsning.
Tråkigt är dock att mitt hår fortsätter falla av så fort man nuddar det... har jag skrivit om det här?
Kan få ut stora tussar hår när jag drar handen igenom eller borstar det, grät en förmiddag och smsade james och sa att jag köper dom dyraste j*vla tabletterna som finns. och han förstod mig, typ . 399 kr gick kalaset på, räcker en månad och ska äta minst 3 månader... vågar knappt borsta håret längre, har alltid haft mycker och tjockt hår, men inte längre. men tur att jag haft det kanske, annars skulle jag bergis vara skallig nu.
om tabletterna funkar så ska jag hylla dom till skyarna här i bloggen, de kan jag lova! om inte ... så kommer ni märka det.. trust me.

men som sagt känner mig lite bättre... haha.
sitter gärna och kollar runt på inredning till millsans rum, åh som jag längtar efter att få ge min lilla solstråle ett eget rum! ska bli så roligt, och gud så mycket fint det finns att köpa! hade en idèe men nu har jag ändrat mig igen, men så som jag tänker nu så blir det. dyra tapeter och dyra inredningsdetaljer men fint är det och de är viktigast!

Imorgon ska jag nog ta mig ut på en liten promenad med millie om jag orkar. Känns som vi båda behöver lite frisk luft. och jag behöver veeerkligen röra på mig! insåg idag att bikinin som jag köpt som är så snygg på min brunbrända kropp skulle vara ännu snyggare om jag bara gick ner några kilon till.. får höra "precis fött barn" väldigt ofta och nej nej nej, köper inte det. Måste vara snygg ändå, men om det blir så att jag faller tillbaka och sitter i soffan och käkar bullar med james istället .. så kommer ni höra mig i sommar "jaa jag har ju precis fött barn såå att... " hahaha

godnatt !
/freja

17/5

ner dragna gardiner och inga lampor tända.. så ser det ut här just nu och har gjort sen igår morse. jag och millie har mysdagar i soffan framför tvn, mest för att jag mår dåligt men också för att de är mysiigt. efter att vi sov lite förmiddag idag så kände jag mig lite piggare så vi läste lite böcker och tittade på alla millies leksaker, det gillade hon. sen fick hon sitta i babysittern och kika lite molly mus, hon asgarvade. såå härligt att höra hennes söta skratt! Trots att mamma är tråkig och inte orkar göra någonting så är hon glad, är hon inte fantastisk så säg?
har plokat bort lite disk och slängt skräp så james inte ska svimma när han kmr hem. mycket mer kommer inte hända här hemma, tyvär. Ska be james köpa med en tidning hem och så ska jag lägga mig i badet sen när millie har gått och lagt sig vid 8. Sen ska jag sova, igen..
Kommer ett mer givande inlägg när jag känner mig som mig själv igen !





Tiny hands, yes that's you
And all you show, it's simply true
I smell your breath,
It makes me cry
I wonder how,
I've lived my life without you.

'Cause without you,
How did I get through
All of my days, without you?
Now living with you,
See everything's true
My baby it's you
.







/freja


15/5


*



Tack för igår,mycket bra lördag!
Idag har jag hunnit med promenad till solstudion med min älskade kim och sen hem igen.
Och denna söndag är en typisk söndag.. Ikväll hänger vi hos fam winberg/petterson och kollar VM FINAL ! HEJA SVERIGE !

/freja

14/5

godmorgon! klockan är 10.24 och jag har redan hunnit med att bada millie, duschat mig själv och lagt millie så hon fick sova en stund. haha här går det undan! nu sitter jag här och kikar runt lite medan resten av familjen sover. Idag är det fullspäckat schema, stan med cassie & millie sen vidare till michelle för att fira henne eftersom hon fyllt 20 år! weeei! Sen kommer james och hämtar oss och vi ska åka ut till hans familj där vi ska fira James pappa som fyllt år och hans morfar som fyllt 80 år ! Ska bli mycket trevligt !

Igår spenderade jag kvällen hemma hos jessica! haha gick lite fel på vägen hem till henne och skrattade tills jag nästan kissade på mig när jag pratade med henne i telefonen och skulle förklara hur jag hade gått. hahaha. men vi va inte långt bort från varandra alls!  Vi lagade mat och kikade tv och bara tog det lungt! mycket trevligt!

nej nu ska jag sätta fart!
/freja






10/5

godkväll ! jag och james har precis ätit lite kebab och nu är de melodifestivalen på tv, så efter det här inlägget ska jag slänga mig på soffan med james! Idag har jag och millie varit på äventyr med mamma/mormor. Vi har varit på erikslund- ikea, och vi handlade lite smått och gott! Sen kom james och hämtade oss så åkte vi till skultuna för james hade fotbollsträning och jag passade på att umgås med familjen ! mamma köpte en pool till millie idag så hon fick premiär bada när vi kom till skultuna! HON ÄLSKADE DET! Sen vid 8 åkte vi hem till oss igen!  nu hör jag norges bidrag här i bakgrunden .. i like it! haabahaba boo lala la .. haha!


millie i bussen på väg till ikea!

Efter några timmar på ikea... haha

Millie ÄLSKAR sin nya pool !



på vägen hem från skultuna så stannar vi vid ett rödljus. Och en blå bil åker förbi.

f - varje gång jag ser en sån där bil tänker jag på din mamma!
j- mmmmm..
f- gör inte du också det ?!
j- fast de där är inte ens en peugeot.. de va en toyota freja.
f- hahahahahaah men den va väldigt lik!!
j- mmm



/freja

9/5



Min lilla tjej har precis ätit lite palsternacka och morotspure!
mums.. tycker millie iallafall !


 Helgen spenderades hos moster med familj för att fira min fina kusin Julia som fyllde hela tio år! Jag minns det allt för väl när julia va "min" lilla bebis och jag ville sååååå gärna ta hand om henne jämt! Tänk så fort tiden går?
Men nu är hon är en stor tjej som fick smink och parfym av oss i födelsedagspresent! tänk när millie blir så stor?!


fina moster med min fina dotter!

Min kusin hanna med millie, millie ÄLSKAR hanna tok mycket!

Så här fin va millie igår på kalaset!


Om en stund ska jag och millie lägga oss i badet! Imorgon blir det heldag med mamma/mormor, blir erikslund- ikea. och sen hänger jag och millie i skultuna när james har fotbollsträning!

/freja

5/5

dagen spenderades på öppnaförskolan med alla barn och fina unga mammor, vi hade lite avslutning och åt god frulle! Nu på kvällen blev det öppnaförskolan (råby familjecentrum) fast utan barn! Jag,maggan & malin gick en kurs i hjärt och lung räddning med massa andra föräldrar. så vi kan rädda våra barn ifall att något hemskt skulle hända! Vi har en kväll kvar som vi ska gå och lära oss mer, känns väldigt bra faktiskt! Nu vet jag vad jag ska göra!! Snälla jessica körde mig dit och hem det tackar jag för (: hemma möttes jag av en glad liten tjej och en glad sambo! fick en super god ost och skink sallad så nu är jag mätt och belåten, om en liten stund blir det sängen med familjen!

Fick frågan om jag hade några tatueringar sen tidigare, och ja det har jag! Älskar tatueringar och tycker att de är ett väldigt fint sätt att förmedla känslor!

Förutom min nya ros så har jag mitt namn på handleden.

Och så står det "lillebror" i min nacke, varför? jo för att jag har världens bästa lillebror.



Nu ska jag pussa godnatt på min söta dotter!
/freja

4/5


En ros för min Millie-Rose .
älskling, du är mitt allt.



/freja

1/5

Första maj idag och igår var det valborg, vad gjorde ni? Vi tog det lungt hemma med massa godmat och bara hade det mysigt! såå jag vaknade imorse och mådde som en prinsessa, inte helt fel! Så idag vid 11 tiden tog jag & millie en lång promme ute i det blåsiga (men fina) vädret! vi gick till vallby-råby-hammarby-vetterslund-oxbacken och så hem ! Och när vi kom hem hade mannen i huset städat så nu är det fint här hemma!
Om en timme så blir det spinning med kim, ska bli roligt! Och kvällen spenderas i soffan - bara ta det lungt!

Idag när vi kom hem tog jag lite bilder på mitt lilla <3 .








/freja


RSS 2.0