29/11

skäms över hur dålig jag är på att skriva här. Men kommer bli bättre, inte så länge jag jobbar men sen när jag kommer vara hemma med min lilla skrutt!
Så de jag gör om dagarna är att jag jobbar åker hem äter mat och umgås med james, sen sover jag. Sen börjar det om igen ! haha .
Men idag är jag ledig! uuuunderbaaart skööönt. Ska bara ta de lungt på förmiddagen, lägga mig i ett bad och bara ha de mysigt. Sen runt två tiden ska jag möta sabina och vi ska ta en sväng på stan !
Ska kolla lite efter julklappar tänkte jag! I james släkt så drar man lott om vem man ska köpa till och jag fick james pappa mike! haha jag blev överlycklig, vet precis va jag ska köpa :)
Sen är de lite små julklappar som behövs inhandlas!

På torsdag ska jag fika med en tjej som heter fröja, haha lustigt va?
Fröja jobbar på tv och vi ska prata om ett tv program som jag har chansen att vara med i. nu blev ni nyfikna va?
sug på den karamellen en stund så ska jag berätta mer om det när jag har träffat henne!


Nej nu väntar ett långt bad!
/freja

18/11

torsdag men känns som fredag, veckan har gått sakta för jag har varit ledig sen i tisdags. Men skönt är det när man inte längre orkar med lika mycket. haha låter som jag är 95 år och orkar ingenting, men är typ så. sover och vilar och äter mest hela tiden haha!
Idag har jag kollat på sunesjul och suttit och skrattat för mig själv (patetiskt jag vet) haha men sen tog jag tag i mig själv och åkte ner på stan för att göra några ärenden! Men nu sitter jag här igen och nördar, om ett tag kommer pappa förbi en stund och sen är det dags att börja med maten! spännande liv va? haha att ni läser mina otroligt dåliga blogginlägg är otroligt, men roligt!


Blir pissdålig bild med mobilen, men där är magen !





nej nu har jag inget roligt att skriva!
/freja

16/11

godmorgon! visst är det härligt när ens pojkväns väckarklocka ringer tusen miljoner år före man själv måste gå upp, och visst är det härligt att han inte stänger av den heller? haha ville döda james imorse, va bra nära. men skrek "JAMES STÄNG AV FÖRFAN!!" ett antal gånger. haha stackarn, han började jobba klockan 8 och jag har sovit tills nu (halv 11) så jag ska nog inte klaga ändå!
idag står städning på schemat, har verkligen ingen lust i huvudtaget men ni skulle se lägenheten.. sen i lördags när det var babyshower här så ser de ut som en bomb har släppt haha så nu måste jag göra mig av med ballonger/serpentiner osv. Sen så ska jag nog inte göra mycket mer tror jag. är ledig och jag njuter av det, känner att jag faktiskt knappt orkar jobba längre. vill inte riktigt erkänna det än för jag älskar att jobba och tjäna pengar. men att stå där och känna sig som en padda som knappt orkar röra sig då är de inte roligt längre. men har tider ´november och december, ska nog inte ta fler tider men ska klara dom har jag bestämt.
james slutar tidigt idag vilket är roligt, för då kanske vi kan hitta på något skoj tillsammans! hihi. får se hur trött och slut han är (och jag ) hahaha men ta en tur med bilen vore trevligt!
har inte mycket mer att säga om den här dagen, kanske skriver senare om jag får lust!


Ska skriva några rader om i lördags när alla fina tjejjer va här. tänkte att jag skulle vänta och skriva om det tillls jag får lite bilder men orkar inte vänta på det!
vill bara säga TACK TACK TACK <3 Jag hade verkligen en toppen dag!
Började med att michelle kom hit runt halv 11 och vi började blåsa upp ballonger och pimpa lägenheten med serpentiner! Sen runt två tiden började tjejjerna ramla in, var alla mina söta tjejkompisar + james kusin, mamma och moster. Och min mamma och min moster. Så va en salig blandning människor men det var roligt!
Fick otroligt mycket fina paket och så fikade vi med tårta och massa kakor. Det va en perfekt dag!
Så fort jag kan så ska jag lägga upp bilder på allt fint jag fick ! Tack snälla tjejjer ni är underbara<3



Nej nu blir det frulle och sen sätter jag igång!
/freja

12/11

idag är det en väldigt specielldag, för idag fyller en person år och den här personen är lite av en idol till mig!
Så massa grattis till min bästa bästa pappa som fyller 47 år idag!
Ringde precis och grattade honom!
Freja- Grattis på födelsedagen pappa!
pappa- åh tack freja va snäll du är!
freja- hihi, vad gör du på din födelsedag?!
pappa- ja .. just nu täcker jag fönster ...

Haha kväll åker jag och james och grattar pappis i skultuna. Får vi se om han blir glad över sin present! hihi.




åh när jag är som gladast över att pappa fyller år så får jag veta den hemska nyheten att sabina inte kan komma på min babyshower som är imorgon. Krossar mitt lilla sten hjärta. Har verkligen längtat efter att hon ska komma hem så vi alla är samlade! du får sitta och tänka på mig hela helgen sabina..



ha en bra dag!
/freja

10/11

det är sjukt mycket snö här utanför, och de slutar inte snöa heller. de bara fortsätter och fortsätter! Jag måste erkänna att jag gillart. igår var jag och mamma på hälla och skulle ta oss från ikea till rusta i snökaoset. Mamma va måttligt road men jag skrattade som en idiot för de är så här det ska vara! Det ska vara sjukt mkt snö och de ska yra och ställa till det för folk. Då vet man att det är vinter ! JAG ÄLSKAR DET. (vänta tills det blir slask så ska ni få höra på annat) haha.
Nått som jag dock är lite bekymrad över är om det blir halt. igår säger michelle till mig" halka för fan inte!!"  och jag har inte ens tänkt tanken på att jag kan halka. . Så jag gick sakta sakta till bussen för att hålla mig på benen, så det gick bra och jag tänker inte ramla. När jag berätta de här för james igår så säger han "ta imot dig, ta imot dig med huvudet om de behövs" hahaha vilken kille man har va? men förstod mycket väl va han menade!

Om en halvtimme ska jag ta mig ner på stan för att hämta en grej på jobbet och sen ta mig till skultuna för att sy klart kjolen jag håller på med till michaela! Efter det ska jag pyssla lite och umgås med lillebror!
och imorgon ska jag jobba för första gången på en vecka typ! ska bli roligt! försöka hitta ett par bra vinterskor till mig själv också, känns som de behövs!

Ha en bra dag!
/freja

8/11

igår va en bra dag. hängde med pappa från 11 nångång tills runt 3 när vi kom hem till skultuna. Vi åkte runt och handlade lite och kikade på saker, tex julklappar hihihi. när vi kom hem till huset så slog jag och lillebror in lite paket till pappas födelsedag och umgicks lite. Lite efter fem tog vi oss in till gravarna för att tända ljus, alltid lika fint. Tror man måste lära sig se det fina, det är inte bara sorg.


så älskade och så saknade.


om en liten stund ska jag ta mig ner på stan och möta upp michaela för att handla lite tyg. Sen ska jag spendera dagen i skultuna framför symaskinen och pyssla med lite annat. Ska bli skönt faktiskt. Så längesen jag sydde och bara satt i flera timmar, ska bli roligt!
nej nu ska jag klä på mig och ge mig av!
ha en bra dag!
/freja


7/11

sitter och fryser som ett as, hur kan det vara så kallt? undra om det är minus grader ute idag? brrr.
igår va en jätte bra dag, lillebror kom och hämtade mig vid 11 tiden och vi åkte ner på stan köpte present till pappa som fyller år på fredag! Och jag klippte mig, herregud va jobbigt de va men när de väl va gjort så kändes det mycket bättre! Hon som klippte mig tog bort säkert 5 cm ... men det behövdes så nu är mitt hår fint igen!
Efter det så hem och fixa mig lite och sen åkte jag,james och lillebror till enköping för att äta middag och mysa tillsammans med moster och hennes familj + mosters kusin med familj. Hade en jätte trevlig kväll med tacos och massa fika. underbart. vid halv 8 åkte vi hemåt mot västerås igen för att hinna vidare till nästa ställe och fira james kusin michaela som fyller 19 år idag, grattis! Där var det ännnu mer fika, haha vilken dag. Blev mycket snack om namn men vi blev nog inge klokare.. snarare tvärtom.
Vid 11 tiden drog vi oss hemåt och jag gick och la mig på en gång, min rygg klarar verkligen inte en heldag. efter många timmar av att virda sig fram och tillbaka så somnade jag tills slut och gick upp halv tio imorse.
så otroligt skönt att vara ledig fast samtidigt kliar de lite i fingrarna när jag inte jobbar. i veckan som kommer ska jag jobba en dag, vilket är bra för då har jag chans att vila ryggen osv men samtidigt är det så tråkigt att sitta still och tråka!

ikväll ska jag åka och tända ljus på gravarna tillsammans med pappa och lillebror. återkommer om det.


/freja

4/11

godmorgon.
sitter och äter frulle och kollar runt lite, har så ont i ryggen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill bara lägga mig ner och gråta. frustrationen är hög om man säger så. Idag skulle jag tagit mig till öppna förskolan med mich och theo, men icke! jag har ingen kraft. Vid halv 1 tiden kommer anna hit med lite mat och sen på eftermiddagen är tanken att vi ska till erikslund för att köpa födelsedagspresent åt fina mikaela hallberg som fyller år!
Så ska vila fram tills jag måste ställa mig upp och ta mig mot dörren för att gå till bilen.
Funderar väldigt starkt på att köpa mig en systemkamera, vill ju så gärna ta fina kort på magen och självklart hundra miljoner miljarder bilder på lillan när hon kommer. Och varför skulle jag inte köpa en? istället för att sparat till ett skit playstation som jag ville ge bort i julklapp. Jag ska också bli självisk.

humöret är inte på topp som ni kanske förstår, om någon ens skulle skoja om att jag såg tjock ut så skulle jag nog ge dom en smäll. och det va nog tur att jag stanna inne idag helt själv haha, så ska någon till erikslund på eftermiddagen så avråder jag er... hahaha skämt och sido.

Ikväll ska jag åka till skultuna, ska spendera kvällen med min lillebror. Blir förmodligen film,cola och massa prat.
Imorgon fredag ska jag och mamma ner till mässingsbruket och kolla runt lite och sen va tanken att vi skulle till ikea, men tror inte att jag kommer orka det. Om vi inte snor en rullstol förståss och mamma kör runt mig i den.

Lördag ska spenderas i lillkyrka hos min fina moster med familj, ska bli så mysigt. Är det några som kan få mig glad så är det mina fina bus kusiner. Och efter några timmar där bär det av mot västerås igen för att fira mikaelas födelsedag!


Tote Zebra Black White, OiOi
kolla in den snyggaste skötväskan någonsin. Jag älskar den, har blivit kär.
Personligen tycker jag den är värd varenda krona. Så nu har jag något att önska mig i julklapp!



nej nu ska jag lägga mig ner och vila igen!
/freja

2/11

goodmorgon. vaknade as pigg vid 8 imorse, gick upp och satt på eva&adam på tvn haha. sen fick jag sms av min kära chef.. jobb ligger på listan över vad jag ska pyssla med idag. Ikväll ska jag och james nog över till fam pettersson/winberg. Tror vi ska äta lite gott och spela tv spel !

gud vilken helg jag/vi har haft! Den har varit otroligt rolig och mysig, fast samtidigt väldigt jobbig och krävande. Men sååå värt det i slut ändan! Vi kommer dit på lördag morgon och de första jag ser är en lååååååång kö.
jag skriker "neeeeeeeeeeej" alla andra "vavava??" sen ser dom det också, kö in till ullared går genom hela parkeringen och runt i områden där folk bor. gaaaaalet. så vi parkerar bilen och ställer oss i kön, folk va som galna alla sprang som idioter för att försöka få tag på kundvagnar och hålla sin plats i kön. galenskap.
Efter kanske 2 timmar kommer vi in i varuhuset och det tar stopp direkt. så mycket folk! Men efter ett tag tog vi oss in i butiken och sen var det galet mycket shopping och folk tills vi tog oss ut. Jag körde på massa stackars människor och masssa människor körde på mig. hahah men vi fick med oss mycket bra ut! (efter att vi köat till kassan i mer än en timme.. ) Efter det så tog vi oss till varberg och hämtade nykel till stugan där vi skulle bo, söt liten stuga utan toalett... man kan faktiskt säga att jag har campat! haha stolt gick ut till ett hus på gården och kissade! Vi slängde in våra saker och sen så tog vi oss in till varberg igen, gick och åt på ett ställe som hette "cheers and beers" haha deras "motto/slogan?" var "where everybody knows your name" haha skrämmande men kul tyckte vi. Så vi käkade super god mat och kikade på fotboll. Sen degade vi i stugan tills alla somnade som stockar! På morgonen var det full fart till ullared igen för mer shopping, kö in men inte alls lika farlig som dagen innan, kanske 20 minuter skulle jag tippa på. Sen sprang jag och micha runt där inne som galningar medans killarna gav upp och satt utanför och käkade typ. hahaha och sen kommer de roliga.. när vi skulle packa in våra saker i bilen. det va en pärs! vi fick inte plats med allting i bakluckan, de va fullt från golv till tak. så jag och mich satt på saker och hade grejjer i mellan oss. helt sinnessjukt men roligt. hahah !
Tog oss hem till slut efter ett stop i gränna för att handla polkagrisar!
Vilken helg! DE HÄR GÖR VI OM NÄSTA ÅR IGEN ;)

ååh vet ni vem james och sebb träffade? Ola conny! guud va avundsjuk jag blev han verkade ju så mysig!
fick ett sms av james där de stod "träffade olaconyy och snackade lite"  hahaa



när jag har tid och ork ska jag lägga upp bilder på lite av vad vi handlade!


nu ska jag fixa mig!
/freja

RSS 2.0