30/9

jag hoppas verkligen att min lilla kotte får bättre imunförsvar än vad jag har!
Mår fortfarande tok dåligt men har legat och vilat väldigt mycket, james kom hem och lagade mat till mig<3 och efter maten la jag mig och badade en stund. Skum som luktar jordgubb. muums. Bada är verkligen skönt! Skönt för ryggen och för förkylningen ! När jag ligger där och kollar på mina ben så ser jag att jag har typ "brännmärke" nedanför knät. vad har hänt där kan man ju undra? haha är det möjligt att jag är så tung att när jag har ställt mig på knät (av någon annledning) så har jag fått ett märke för jag är så jävla tung? hahaha, ingenting förvånar mig längre så det stämmer säkert. skumt ser de ut i vilket fall!
ska försöka hålla mig vaken tills efter idol, sen kommer jag nog somna bums.

men vet ni vad jag längtar efter? JULEN !
tänk när det är mörkt och kallt och så ser man snö flingorna falla utanför fönstret! ååh va mysigt, jag längtar tills jag och james köper våran första julgran och vårat första julpynt. Och vem vet, liten kanske är tidig och vill fira våran första jul här tillsammans med oss. ååh det vore ju fantastiskt.
En riktig julgran som luktar så gott, massa fina färgglada paket och nybakade lussebullar och pepparkakor.





/freja

30/9

En väldigt dålig dag för att blogga, eller göra någonting alls helt enkelt. Vaknade upp imorse och kände mig så otroligt äcklig, går upp och går på toa, speglar mig och ser att jag känner mig precis lika äcklig som jag ser ut.
håret ser ut som en katastrof, näsan är röd, läpparna är trasiga och blöder, halsen gör ont och är svullen och ögonen hänger ner i knäväcken. Yeah.. det glamourösa livet som jag lever, haha.
men tog mig upp kl 8 för att tvätta. jag borde ha legat kvar och sovit, vilket james tydligt sa till mig .. men jag står inte ut med tanken på att inte ha någonting att göra. Att bara ligga som ett mähä. Jag tvättade tre maskiner sen hängde jag upp det på vårat ny inköpta torkställ och dog sen framför tvn. svenssonsvensson, hem till gården och dokumentären the cove. Det sista var inte mitt smartaste drag idag, känsligare än vanligt så har legat här och tyckt synd om mig och delfinerna och gråtit. mest för delfinernas skull. Bodde jag i usa där det är aktuellt skulle jag också bli aktivist, hjälpa delfinerna. men det känns lite svårt här. får åka till kolmården och släppa alla delfiner fria. ska jag banne mig göra. Ni som inte sätt den här dokumentären borde se den, alltså THE COVE . Sjukt bra och intressant. Handlar alltså om taiti i japan där dom dödar ca 23.000 delfiner per år och säljer köttet som valkött så invånarna tror att det är bra kött, men i självverket är det delfin kött som innehåller en hög halt av kvicksilver som är otroligt farligt och skadar människor. Det serverar dom till barnen i skolorna. Hemskt.

Det ni ser på den högra bilden är precis vad ni tror att det är, blod. Det är en vik där dom fångar in valarna och högger ihjäl dom helt utan sympati. Bara står och högger rakt ner i vattnet och man ser hur vattnets färg ändras från att dom kommer i sina båtar tills att dom åker därifrån. Vattnet var klartblått och när dom är färdiga och dragit upp delfinerna på båtar så åker dom iväg och vattnet är inte längre blått, det är blods rött.
Människorna som gör det här är verkligen människor helt utan sympati, dom bryr sig inte om att det är oskyldiga djur som aldrig har gjort oss människor någonting ont alls. Visste ni om att definer är det ända djur i havet som har försökt och har räddat människor ? från hajar, från att drunkna och av alla möjliga annledningar. Och kolla vad som här människorna gör mot dom ..



Nu ska jag lägga mig och dö framför tvn igen och vänta på att james kommer hem med nässpray så jag kan andas som folk. Kanske skriver någonting senare om jag orkar !
/freja

29/9

vaknade upp imorse och mår som en kratta. förkyld och ont i halsen, lägger mig på soffan och kollar svenssonsvensson och somnar igen. Vaknar upp efter någon timme och nu sitter jag här. Kikar hem till gården och kollar runt på bebis prylar på internet. Åh om man hade massa pengar, då skulle jag sitta och klicka hem saker hela tiden! Hittade nyss en jätte fin barnvagn som kändes helt klockren men då måste man vänta tills man sparat i hop tillräckligt med pengar för att kunna köpa den. Är inte sånt surt? tror jag måste köpa en triss senare idag, vinna några miljoner och köpa hem massa fint till liten. haha lät väl som en plan?

Hatar att känna mig sjuk. Jävla förkylningar som kommer när man minst anar det. Och nu är ju mitt imunförsvar ännu sämre än vanligt eftersom jag ger allt jag har till liten. Så imorgon har jag nog insjuknat och inte kan röra mig. typ. Men dricker c-vitamin och tänker inte gå utanför dörren idag ! (om jag och james inte tar en sväng till erikslund senare förståss) haha men tänker inte bli sjukare!!




Vet ni vad jag är sugen på ? Att färga håret rött. Vet inte varför men blev sugen på att ändra lite, och rött är coolt. Haha james reaktion på det var "de är säkert hormonerna" hahaha men vem vet kanske det är.
Skulle jag passa i rött?

                          


/freja

28/9

lite piggar & lite gladare denna härliga morgon. har nämligen en väldigt snäll pojkvän som gav mig en massagedyna, så jag sitter och pinar mig igenom en kvart i den nu och då. Men efteråt är det så skönt. då är jag avslappnad. älskar dig james!
förövrigt sitter jag och silar min musli (jadå jag är seriös) är så nojjig att det ska ligga maskar i den, ni har vell hört att det kan vara vita maskar i start? jodå så sant som jag heter freja. så jag silar iallafall min musli för att vara säker, haha.

Igår så spendeerade jag dagen med lillebror. Jag åkte till skultuna på söndagen för jag hade tandläkar tid 07.45 på måndagen, piss kallt va det ute och när man väl kommer fram så ska man bli plågad i 45 minuter. Men nu är nog all min tandsten borta, tack gode gud. Inflamation i tandköttet har jag också, så det måste jag göra något åt. inte nice, men perfekta tänder sa hon att jag hade. STOLT
För övrigt så vägde jag mig faktiskt... haha hemskt ! ångest ! och jag tänker verkligen inte skriva de här! haha
goooing fat.
På eftermiddagen så tog jag och lillebror bussen till stan och sen vidare till hälla för att hitta jacka till lillebror, en jätte fin svart hitta han. Tror han är nöjd och glad! Sen tillbaka till stan och gick ett varv där och kikade runt lite, sen mötte vi upp mamma som också skulle köpa jacka. När det va färdigt så åkte jag hem till james, så åt vi lite gott och degade framför idol,ullared och halva lite sällskap. haha jag somnade för jag va så trött!


Idag ska jag jobba, 10-18. så det är bäst att jag sätter fart snart och gör mig iordning. ska bli roligt att jobba lite, och snacka skit med jobbar kompisarna så klart! Har fortfarande inte hunnnit prata med tessan så måste göra det och få lite fakta om .. sandaler.. haha
Efter jobbet ska jag försöka få med mig james att åka och handla lite, mat och sånt där roligt.
men ibland måste man !


Nej nu måste jag sätta fart !
/freja

26/9

godmorgon, sitter och äter lite frulle och tänkte att jag skriver ett litet inlägg! blir knäckemacka med ost och c-vitamin brus i glaset. då vet ni det.
jag är på väg mot jobbet för att göra lite nytta,är verkligen inte taggad. ont i ryggen som jag vet inte vad, vill bara lägga mig ner och gråta för att de är så drygt. min pojkvän tycker att jag är hormobitch (han har inte använt dom orden) men jag vet det. vilket får mig att vilja gråta ännu mer. Jag har tusen miljoner miljarder saker jag känner att jag skulle behöva göra, vilket gör det hela ännu mer jobbigt och får mig att vilja hoppa i svartån.  stoppa tiden lite kanske? kan ju inte påstå att jag vaknade på det bästa humöret imorse. men de är vell hormonerna. .

förhoppningsvis kommer jag hem och har haft en skit bra dag, haft jätte mycket kunder och alla har varit skit trevliga! haha... (vem försöker jag lura)


/freja

24/9


lycka är,
för mig,
allt.
Att hitta lycka i livet är inte enkelt.
Men dom enklaste och minsta saker kan fylla dina dagar med lycka.  
Jag är just nu en väldigt lycklig människa, med otroligt mycket energi att leva livet.
Inga motgångar i världen kan stoppa mig nu, jag är en stark och självsaker person.
Jag har allt jag behöver i mitt liv, kärlek, liten & mina vänner.
Jag känner lycka.


/freja


24/9

Godmorgon. Igår hann det inte bli någon uppdatering, Jag hade fullt upp hela dagen. Min älskling fyllde 20 år så jag städade,bakade,lagade mat osv hela dagen till hela hans släkt som kom och firade på kvällen. Det blev en jätte lyckad kväll med massa trevliga människor! Så när alla hade dragit så var jag helt slut. Tvättade bort sminket och däckade i sängen på en gång! Imorse gick jag upp kl 7 för att göra mig i ordning. Jag och Jessica skulle på vip shopping på H&M som började vid halv 8. Vi va där kanske vid 8 ungefär. Jag som inte tänkte shoppa... haha men det är en sjukdom! jag kan inte låta bli ! det kliar i fingrarna och jag MÅSTE HANDLA. haha! så jag har syndat. både till mig och till liten. men de va faktiskt 20% rabatt haha! Men det hände nått äckligt på hm, jag höll på att svimma. typ 3 gången den här veckan som jag blir helt kallsvettig och måste sitta ner. vad beror det på? måste ringa min läkare och höra va fan de är frågan om. haha. inte roligt, tur jessica va med!

Efter våran morgon shopping så tog vi en pause på donken och sen gick vi till nya gallerian igor. haha där blev det ännu lite shopping. men jag va tvungen! för den va en så underbar liten klänning! Så vi gick några varv där och jag måste säga att det är sjukt snyggt där inne, en riktigt hit om jag får säga det själv. Tror det kommmer bli stället man går till liksom. hmm vi får vell se!

View 2010-09-2...jpg in slide show
Liten söt dräkt i rosa från hm. så liten att man inte kan fatta.

View 2010-09-2...jpg in slide show
Bilden ger den inte rättvisa, den är ännu sötare. kunde inte låta bli!
View 2010-09-2...jpg in slide show
Baksidan av klänningen, åh är lite små kär i den. från kappahl

Sen blev det en brun overall från H&M till liten också,super söt med öron!


View 2010-09-2...jpg in slide show
Unnade mig själv något nytt fint också, så fick bli den här söta kjolen. Som jag kom i!!! haha,
Också från H&M.


Så där va några av grejjerna jag inför skaffade. inga tokiga köp, visst? haha.
men nu ska jag spara mina pengar. inte handla något mer! (ska verkligen försöka!)
Ikväll blir det 70`tals fest. ska bli sjukt kul! jag ska ta kort på mig och james och visa er sen. ni kommer få er ett gott skratt när ni ser james kan jag lova er!! Vi ska vara där vid halv 7 tiden så jag ska snart börja med förberdelserna. Hippie freja ska komma fram! ;)



Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför vänskapen brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En vänskap så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav vänskapen tröst

Allting har förändratas men du finns kvar.



/freja


21/9

godmorgon. Har spenderat förmiddagen med hem till gården på tv och lite städning så att det är fint tills det kommer massa folk hit på torsdag! har varit riktigt duktig om jag får säga det själv (:  har så klart tagit en dusch efter allt jobb och nu sitter jag redo för att erik ska droppa in! Runt tre tiden kommer nog mamma förbi också så då får jag höra va hon tycker om den nya möbleringen (:
vill bara shoppa massa fina inredningsprylar till lägenheten nu ! det riktigt kliar i fingrarna, så mycket fint man vill ha så det ser riktigt hem trevligt ut ! lite mer rosa prylar här och där så går det ett tema genom lägenheten, tror faktiskt att james också tycker att det är snyggt. Lagom är bäst.

Igår städade vi även akvariumet så nu ser det riktigt fint ut, behöver lite mer växter och prylar så dom har lite ställen att gömma sig på och så ! och tänk så länge dom här fiskarna har levt! helt underbart! dom är så nöjda så och riktigt glada i mat (haha fast det är väl alla fiskar förstås)

(meningen att det skulle komma en bild här på hur fint det är men de vägrar det göra, så ni får se det sen! )



Nej nu ska jag leta fram nått gammalt fika bröd ur frysen att bjuda erik och mamma på ! haha
ha en bra dag!
/freja

20/9

godkväll, har haft en bra eftermiddag/kväll nu ska ni få höra! Började med att vara lat och ta bussen till stan istället för att gå, gick till jobbet och va ännu latare och fikade med arbetskamraterna och provade stövlar. men tyvär va skaftet för brett för mina smala vader;) så man kan säga att jag tjänade 1600 på att ha för smala vader! inte fel ! haha. gjorde lite olika ärenden i området av stan ... spännande va?? sen så gick jag tillbaka till jobbet och hängde där ett tag, och sen kom jag på att jag borde köpa ett födelsedagskort till min pojkvän som fyller på torsdag .. så jag traskar in på korthuset för att köpa ett kort, plockar på mig 3 st för det kan ju vara bra att ha tänker jag, så ska jag betala "jaa trekronor" säger surisen i kassan, "jaha okey" säger jag och tänker att jag drar kortet som vanligt. men tror ni det går? icke sa nicke man måste köpa för mer än 25 kr (vilket är självklart egentligen) men fan va trött jag blev just då, har ju inga kronor på mig, aldrig någonsin. så nu får han inge kort, hahaha. Efter det så tog jag bussen till sjukhuset för att möta upp Anna. Jag va lite tidig så passade på att kissa (eftersom jag är konstant kissnödig) och sen gick jag och köpte en mjukglass för mina sista kronor. haha det kändes så värt det! och förstår ni hur gått det var att äta en mjukglass i solen på en parkbänk? (visseligen utanför sjukhuset haha men iallafall) sen så plockade anna upp mig och vi åkte till ett secondhand ställe för att kika på 70`tals kläder. Hittade ingenting jag hade tänkt mig så kör på någonting som Anna redan hade fått låna, men jag kommer vara stört snygg ändå. haha ni kommer få se bilder i helgen! Efter det så åkte vi och gjorde ett litet ärende och sen handlade vi på coop. Sprang på kära David också, alltid lika trevligt att träffas.
Tillbaka hemma och Anna hängde med in för att kika på våra nyinköpta möbler och prylar, så fixade vi och trixade lite till och sen så åkte hon och james kom hem ! lagade varmkorv och pulvermos (haha lyxmat!?!) men som tur va så va han sugen på de så va ju inte helt fel..
Efter maten säger jag till james "jag vill att vi flyttar på databordet"  , "okey" säger han och efter bara några minuter kläcker han ur sig "ska vi göra det nu?"  ååååh det värmde mitt lilla sten hjärta att det nästan gick i bitar.
han tog sig tid att hjälpa mig med någonting bara så där på en gång, blev så glad! kanske låter töntigt men det betyder mycket för mig för då vet jag att han anstränger sig. <3
så nu är det finare här än någonsin! gillat mkt (Y)

Så nu ska jag lägga mig på soffan och dega, kanske lyxa till det med något gott.. vem vet!;)
imorgon kommer erik hit och hälsar på vilket ska bli väldigt trevligt, ska bjuda på kaffe&kaka för de har jag lovat! sen så skulle mamma kanske komma förbi för att titta till läget, så då blir det väl kaffe och kaka igen ;)


View 2010-09-2...jpg in slide show



Godnatt gott folk!
/freja

20/9

håller på med min sista maskin med tvätt, den håller på att snurrar runt där i källaren för att inte vara plaskblöt (Y) tänkte att jag skulle slopa det jag planerat att göra innan jag skulle möta upp Anna, men nu har jag blivit på lite bättre humör efter pannkakor och lite vila. Så jag ska ta mig ner på stan för att ta mig till jobbet och mycket mer kan jag inte säga... för de är så att en viss kille fyller år snart och jaa.. han läser ju liksom de jag skriver.
men iallafall så ska jag ner på stan. mer säger jag inte haha!
blir nog kvar tills att jag ska ta mig till sjukhuset och möta upp Anna. Kan ju alltid ta och snacka lite skit när jag ändå är på jobbet liksom,  tror nog jag och tessan har lite att prata om .. sandaler typ hahaha

nej jag ska ta mig ner i tvättstugan och plocka upp tvätten igen ! och hänga den på alla tänkbara ställen i lägenheten, för de är nämligen så att jag och james inte har kommit till skott med att köpa en sån tvättställning som man torkar tvätt på (för de är inte alltid man hinner torka de i torkrummet i källaren) så när vi tvättar så hänger det kläder i princip hela lägenheten..

View 2010-09-2...jpg in slide show
haha mitt vårat fönster med liten i fotoramar
och 2334 strumpor som torkar.
View 2010-09-2...jpg in slide show
I väntan på dig...
så torkar vi strumpor och underkläder på din säng!
haha<3



Neej nu springer jag! ha en bra eftermiddag gott folk !
/freja

20/9

Idag ska jag spendera dagen genom att tvätta mig igenom den, det är vad jag gör bäst. Tvätta är inte bara en hobby, utan även en livsstil. . .  känner ni ironin? haha
Jag hade planerat dagen in i minsta detalj men nu blir det inte riktigt som jag tänkt, men är inte bitter för de!
Jag ska vila min onda rygg och sen tvätta som en galning, och efter det ska jag åka buss till sjukhuset för att möta upp Anna, vilken buss går till sjukhuset? Och vart kliver jag på någonstans? ja det är frågan. Men det ska jag ta reda på idag. Vi ska nämligen på jakt efter 70`tals kläder! Vilket inte är det lättaste, vill köra på hippie stilen för den tycker jag är as cool. Men vart hittar man batik klänningar,peace&love & röka på stilen?
När jag ska på fest, och särskilt när man ska vara utklädd så går jag ALL IN. jag absolut älskar det! Det är inte ofta man får spöka ut sig och fula till sig men då får man verkligen överdriva. och det är precis vad jag vill göra, synas! trots att jag är tjock och klumpig. haha




Om typ en kvart så börjar hem till gården, vilket är en av mina favorit program (jag vet borde skämmas)
men det är så mysigt och idylliskt på något sätt, plus att det är väldigt mycket drama och de passar mig perfekt.
men innan det börjar ska jag hinna slänga ihop några pannkakor, det känns som det varit ett väldigt tjat om pannkakor dom senaste dagarna och jag har inte brytt mig så mycket om att ALLA äter pannkakor, men vaknade idag med ett otroligt suug efter just PANNKAKOR. Så jag ska slänga ihop några stycken och äta framför hem till gården. Och efter det ska jag börja med min livstil... tvättandet.

Försökte maila över en bild på min tjockis mage till bloggen men de verkar inte vilja fungera! hmm ?
Men förhoppningsvis så kommer den fram senare och då lägger jag ut den här på bloggen !

/ freja

19/9

Har dukat fram polly och apelsinsaft, filtarna och kuddarna ligger redo i soffan och snart ska jag bara luta mig tillbaka och kolla på valvakan. Min fina kim kommer över för att hålla ställningarna med mig, trots att vi röstar olika så ska vi nog kunna hålla sams! haha, jag älskar dig ändå kim <3

valvakan på i bakgrunden och jag blir så jävla trött på sverigedemokraterna. Dom har varit på allas läppar dom senaste veckorna och heta disskutioner har gått inom min familj om partiet. Jag tål dom inte, jag klarar inte av att höra dom försvara sig och försöka slingra undan och synen av dom får mig att vilja kräkas.
Dom är rasister, spelar ingen roll att dom säger annat, dom är rasister, rakt igenom. Och dom har ingenting annat att komma med än att stoppa invandringen. Hur dom än vänder och vrider på det så kommer dom alltid vara ett rasistiskt parti med rasistiska partiledare. Och att svenska folket troligen kommer låta dom komma in riksdagen får mig att skämmas över att vara svensk. hur kan man vara så naiv och tro på att de dom säger och på riktigt tycka att det är bra? Jag tror säkert att det är många unga i min ålder som röstar för första gången, ungdomar som är just de, rasister. tänk när dom växer upp och blir vuxna och inser va dom ställt till med. Jag hoppas verkligen att partierna vägrar att sammarbeta med sd om dom kommer in i riksdagen och det blir ett omval.
Man kan inte ha ett parti i riksdagen som anser att vissa människor pga hudfärg är bättre än andra, det är idiotiskt. Och jag hoppas verkligen att dom inte kommer få en plats i riksdagen och jag hoppas verkligen att sverigedemokraterna inte får en plats i riksdagen.


/freja


19/9

Tänkte att jag skulle klämma in ett till inlägg om min otroligt intressanta eftermiddag! haha har spenderat dagen framför datan med att kika runt på lite inrednings prylar, vill införskaffa lite kuddar,löpare och gardiner till lägenheten! Gick in på H&M`s hemsida och dom har väldigt mycket snyggt! Hittade ett par prylar som jag tror att jag blir tvungen att köpa sen när pengarna landar på kontot.




Och när jag ändå va inne på h&m`s hemsida var jag ju tvungen att kolla på bebis kläder, titta vilken söt liten body jag hittade! 



Nej nu ska jag skriva inköpslista och sen blir det att åka och handla mat ! 
                                               
/freja

19/9

Så här har vi min nya blogg, lite personligare & lite snällare.
Kommer skriva om vad jag gör om dagarna och vad som händer i mitt liv!
Förhoppningsvis kommer ni gilla det ni läser och hänga kvar (:



idag är det Valdag, och jag har varit en bra medborgare och röstat! Även fast många nog inte tror det så är politik något jag är väldigt intresserad av, mina föräldrar har alltid sagt att jag borde bli politiker - väldigt mycket åsikter med väldigt lite innanför pannbenet, haha skämt och sido. Jag röstade med hjärtat och lite med hjärnan.
Jag & Kim kom fram till att det var väldigt roligt, haha man kände sig viktig på något sätt!
Men självklart hade själva röstandet inte varit lika roligt om det inte vore för att det gjordes med kim<3

Men är det bara jag av alla människor som kommer sitta uppe ikväll och kolla på valvakan ? jag känner mig jätte spänd inför de här, haha, det här är stort! Tänker bunkra upp med godsaker, filtar och kuddar. Så är jag redo för ett Regeringsbyte!


Söndagar brukade vara min hatdag, jag var bakis, reflekterade helgen och hade ångest över allt dumt jag lyckats göra under helgens bravader. När jag tänker på det så är det väldigt komiskt och jag kan sakna mina och yess samtal på söndagen när vi riktigt skämdes, och jag kan sakna att ta en tur i frisk luft med kim på söndag eftermiddagen och prata om vilken dunderfylla man haft. Haha jag skrattar åt det nu, men då var det nödvändigt.
Behövde höra att de va faktiskt inte så farligt, att man inte skämt ut sig så mycket utan klarat sig ganska bra, haha för det är de vänner gör, ljuger om att man va ganska så städad och inte alls skämde ut sig så mycket som man tror, för att lindra lite av den ångest som har dränk en under morgonen.
Mina nära vänner som fortfarande har supar helger tycks aldrig ha samma problem, kanske för att dom är lite äldre och klokare nu eller bara lite försiktigare med va dom häller i sig än va jag var. Men ibland, ytterst sällan men ibland så gör dom det, dom super sig fulla att dom skämmer ut sig och måste prata om det. haha och det lever jag på, att skratta åt deras bravader om hur dom ramlat på krogen eller käkat kakor och hittat kakbitar på både de ena och de andra stället sen. haha ja ni vet vilka ni är! Då skrattar jag åt dom och tycker att de är bra, man ska leva fullt ut och inte ångra någonting, man ska vara stolt över det man gör, även fast det känns jävligt korkat. Så jag lever på deras bravader samtidigt som jag är så glad att jag slipper göra det själv.


Nej nu ska jag ta och göra någon nytta, kanske städa upp lite om jag orkar. Ikväll kommer Michelle över en stund och snackar lite skit och umgås så det ska bli trevligt. Får se var dagen mer har att erbjuda.

/freja







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0