29/3


I love you in a million ways



om en liten stund åker vi till uppsala och tar oss till akademiska för att hälsa på älskade moster!

/freja

28/3 BAKOM MINA SOLGLASÖGON KAN JAG VA MIG SJÄLV.



28/3

idag har jag varit på sälj&service kurs hela förmiddagen, det var intressant och så träffa man lite nytt folk från andra butiker! Efter det kilade jag till jobbet och skvallrade om hur det var eftersom helena & mamma ska dit i eftermiddag! Sprang in på h&m en snabbis och letade efter nån snygg tröja men hittade ingen jag gilla så funderar på att tvinga ut resten av familjen till hälla! får se om det går!
ikväll ska jag och kim till friskis och köra lite afrodans, sjukt roligt!

det va allt!
/freja

27/3 We gonna party like it's your birthday
















Go shorty, It's your Birthday,
We gonna party like it's your birthday,
We gonna sip Bacardi like it's your birthday.


/freja


24/3

Började dagen med öppnaförskolan, idag var vi ganska många så det va roligt! Jag och magda hängde kvar och käkade lite lunch och sen tog vi en promenad till oxbacken! Sen kilade jag och millie ner på stan och köpte födelsedagspresent till kim! Åkte hem och träffade farbror kevin och farmor anna!
Snart ska jag börja röja lite bland mina kläder och sen ikväll blir det solning för hela slanten! 

 längtar tills imorgon nå så fruktansvärt!


Älskade moster det är tur att du har änglavakt <3


/freja

23/3

trött och orkar inte skriva någonting. Imorgon åker vi till öppnaförskolan och myser !


/freja

23/3

Vilken kväll det blev, tog mig till solariet med kim men sen så stannade jag inne resten av kvällen.
Kollade på big brother och bara gosade med millie!
tack älskade kim som satt med mig och bara va med mig, du är guld värd.
Fick nämligen veta igår att min moster varit med om en bilolycka och ligger på akademiska i uppsala.
Overkligt och så jävla hemskt. Grät floder igår och har nog fortfarande inte riktigt förstått de. De viktigaste är att hon klarar sig, och moster jag tänker på dig hela tiden! så fort vi får så kommer vi och hälsar på!

Idag så går vi ut och går i det fina vädret! Tar en riktig lång promenad, sen ska det köpas vårjacka till millie och så blir det förhoppningsvis en fika med caroline!

/freja

22/3

Mitt lilla hjärta har precis somnat! Så nu sitter jag och degar lite! Borde ta tag i lägenheten och fixa lite men orkar inte! Idag har vi varit ute och gått en sväng, jätte härligt väder verkligen! Gick även in på moa&max på stan och kikade på vår jacka till millie, börjar bli alldeles för varmt med tjocka overallen! Dom hade ju en super fin, så klart! men fanns inte i millies storlek!
Ikväll ska jag sola med min kim, ska bli så skönt. lääängtar verkligen efter att få sola! nästa vecka är tanken att vi ska trappa ner och inte sola lika ofta, haha hur ska det gå? kommer springa och smyg sola utan kim haha.
Efter det ska jag hem och hämta millie och sen ta en promenad hem till magdalena och michelle. Vi ska mysa där och titta på desperata hemma fruar och äta choklad!


Min lilla tjej som inte är så liten längre, ska gärna stå upp nu för tiden!

/freja

21/3

jag vaknade för ungefär 20 minuter sen men millie sover fortfarande!
Vi tog en lång promenad i ungefär en timme vid ett tiden, super skönt och millie sov så gott i vagnen! Gick ner på stan och träffade mamma på jobbet en stund, hon fick sällskap under lunchen! Sen tog vi oss hem igen, gosade ner oss i soffan och sen somnade vi ! Och nu är jag hur seg som helst, skulle kunna krypa ner under täcket och sova en stund till med millie men då kommer jag vara tok seg ikväll! Ska nämligen iväg och träna vid sjutiden, med bästa kim så klart! 
 
Kommer kanske ett inlägg senare!
/freja


20/3

Igår va tjejerna från öppnaförskolan här med sina fina döttrar. Vi åt gott och drack gott! Blev mycket snack och mycket bus med alla barnen!
 svettleffe,dynamit harry, munken - ja ni fattar tjejer haha!

Söta Michelle och Amanda som leker på bilderna.






Idag har vi spenderat eftermiddagen och kvällen hos familjen sjödin i enköping. Min älskade kusin hanna som fyllde 7 år. Vi åt gott (som vanligt!) och umgicks en massa. Dom hade världens finaste present till millie, tack snälla underbara ni. Vi älskar er massor.

Millies alldeles egna stol. heeeeelt underbar! tack älskade ni <3






Just nu sitter vi så här och gosar.



snart är det läggdags men först lite mat! godnatt !
/freja

19/3

Igår va en super dag. Började med morgonen på Barbie&Ken där jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen, va helt underbart skönt att bli lite ompysslad, min kära mamma va snäll och betalade det åt mig. tack tack tack<3
Sen åkte vi buss till hälla i busvädret! Vi gick ett varv på ikea och sen gick vi i lite fler affärer! James hämtade oss vid 5 tiden och sen åkte vi hem till lägenheten där Anna väntade. Hon hade diskat och gjort fint när vi kom hem, har vi det bra eller vad?! Sen fortsatte hon städadet medans mamma lekte med millie, james åkte till sebbe och jag sprang runt och gjorde mig iordning! Vid kvart över 7 plockade jessica upp mig sen åkte vi och träffade sussie,carro och nettan på spicy hot! super trevligt och mycket snack blev det! Sen åkte nettan och resten av oss drog vidare till tabazco där vi tog ett glas gott och fortsatte med "skit"snacket! Strax efter tolv sa jag hejdå till tjejerna och träffade mina andra flickor magda och michaela! Och vi drog ut och dansade!

Idag har jag varit på fotboll med millie,anna,jessica och disel ! Vi kikade på när james spelade match, och dom vann så duktiga så :)! Sen har vi handlat lite mat och sånt, och nu sitter jag med en sovande millie i knät! vid 5-6 tiden kommer malin,magda,michaela och pernilla hit och käkar lite och umgås! ska bli super mysigt!




/Freja

17/3

Sitter och nördar lite framför datorn, idag skulle vara min städdag... men , jag var på öppnaförskolan till klockan halv 2, sen gick jag och magda jordens promenad! Va jätte härligt att röra på sig och hinna snacka massa skit! Blev en lite tur på stan och vips va klockan 4 och de va dags att möta morfar hos oss! 
Morfar hade med sig frukt tills oss, de tackar vi för<3 ´så han hängde en liten stund med millie och sen va han på språng igen! Jag gjorde lite mat och ett tappert försök att städa, har dammsugit sovrummet så är på g;)
Sen va jag bara TVUNGEN att sola med kim, haha ! Va hemma igen vid halv 9 och då skulle james iväg på träning, så jag har gosat med millie sen dess ! Nu äntligen ligger hon och halv sover i soffan!

Imorgon blir en fartfylld dag! Åker ner på stan kl 10 för att färga ögonbryn och fransar! Sen efter det åker jag,mamma och millie till hälla och tar en liten shopping tur! Ska försöka hitta något till millie att ha sina kläder på (klädstång eller garderob) Hon har nämligen tagit över min så nu är de dags att hon får en egen!
Sen ska det införskaffas present till min fina hanna som fyller 7 år, stora tjejen!

Nej nu ska jag ta tag i nått här hemma! men vart börjar man ?

/freja

16/3

Idag blir min lilla tjej två månader, är det inte helt sjukt ? hur tiden bara springer iväg!
just nu sitter hon i mitt knä, håller fast sig i min morgonrock och med andra handen kliar hon mig på sidan!
Tittar på mig med sina stora blå ögon och nappen går i ett! min fina lilla tjej



idag stannar vi inne hela dagen, jag har börjat hosta lite så måste va hemma och bli frisk!
/freja

15/3

stack och solade med kim vid 7 tiden, guuud så skönt det är att sola! och snygga blir vi! Efter det åkte vi förbi coop och köpte lite smått och gott, sen vidare hem till mig och sen dess fram till nu har vi kikat på big brother.
ÄLSKAR BB OCH KIM! gud va jag har skrattat, fick världens skrattattack, grät för jag skrattade så mycket och trodde jag skulle kissa på mig! haha. james tyckte vi va helt knäppa men det är vi nog också, jag och kim. men är det inte underbart att jag har hittat nån som är lika knäpp som mig? jo, bästa kim<3
När kim gick slängde jag ihop en sallad som vi precis tjockat i oss, underbart gott!
millie sitter och dreglar här på min arm och james kikar fotboll..
jag ska snart bädda mysigt i soffan och krypa ner med millie och hoppas på att vi somnar snart hihi!



Hon vill inte ligga ner som nån liten bebis våran tjej, hon ska sitta upp och titta tv som vi stora<3



/freja

15/3

Springer och plockar lite här hemma, försöka snygga till lite tills james kommer hem! Ska slänga en stoooor handuk över disken i köket och hoppas att den försvinner!
Imorse tog jag och millie en promenad till bvc, gick så bra så! Tänk att man fått en sån duktig liten dotter?
hon vägde 5515 och va 59,5 cm lång! Helt otroligt va stor hon blivit! Efter det gick vi vidare ner på stan, gick in på forsgrens och millie gosade lite med kerstin och mormor! Sen så knallade vi hem igen!
Sen dess har vi inte gjort så mycket, bara gosat och kikat tv! Millie lekte lite i babygymmet också, och jag filmade det så förhoppningsvis ska jag försöka lägga upp de här på bloggen sen!

nej nu vakna millie!
/freja


14/3

och så var det måndag igen! Idag gör vi ingenting här hemma, ligger och försöker bli friska! Både jag och millie är lite små förkylda så vi håller oss inne! Synd för det är ju helt underbart väder ute! Men ikväll blir det promenad med kim eller gå på band på gymmet, får se!
sitter och letar present till kim som fyller 20 år 12 dagar, och nu har jag nog äntligen hittat det ultimata till världens bästa kim! men de skriver jag inte här för då vet jag att kim ser hihi !
Ska krypa ner i soffan och gosa med millie igen!


Morgon puss


Min trötta lilla tjej



/freja

13/3

Sitter och nördar lite framför datorn medans mannen och dottern kollar fotboll, snart ska jag kila iväg och sola med kim ska bli super skönt! För övrigt så är vi alla tre här hemma tok förkylda, stackars min lilla skrota som nyser och hostar titt som tätt! Men hon är lika glad ändå, tur är vell de!
Idag så har vi inga planer alls, bara ta det lungt hemma och bli friska! Tror jag ska köpa en stor godispåse när jag har solat haha, känns som vi behöver de för att bli friska!

Igår va en mycket bra lördag, vid tio tiden åkte jag och millie till vingåker med pappa, Vi kikade runt lite och pappa hittade jeans och jätte fin sparkdräkt till millie som han köpte, tack papi<3 Sen blev det donken på vägen hem, hann även in på mediamarkt och kikade på skydd till min telefon (känns som man behöver det nu när den är ny lagad!) Sen följde jag med till skultuna och vi hade det mysigt där några timmar, hann även med att klippa lillebror blev inte perfekt på en gång men efter lite finslip så blev han finare än någonsin!
Vid 8 tiden kom kim över! jag millie & kim kikade melodifestivalen och käkade keso med hallon, även några pepparkakor tryckte vi i oss! melodifestivalen va ju en flopp men vi bytte till lite live bb och skit snack. Älskar hur jag och kim förstår varandra och hur vi kan byta samtalsämne från sekund till sekund. haha bästa kim<3


Fina dräkten millie fick av sin morfar!


/freja

11/3

jag och millie sitter framför datorn helt nybadade och fina! Om en liten stund ska vi krypa ner i soffan med james och mysa! Blir lite big brother live och kanske ett solsidan avsnitt! Härliga fredaga kväll!









Millie-Rose fina nya kläder som hon fått av mormor!



imorgon (lördag) tar jag och millie och åker på utflykt med pappa/morfar! Vi ska åka till vingåker och kika lite, ska bli mysigt!

godnatt!
/freja

11/3

Vilken underbar fredag, vaknar och känner mig pigg för en gångs skull! Millie sov som en stock imorse så jag kunde duscha och fixa mig i lugn och ro! Sen tog vi en promenad ner på stan i det fina vädret, blev lunch med jenny. Jätte mysigt! Sen hjälpte Åsa mig att söka sommar kurs, trodde nog aldrig jag skulle ta tag i det men känns sjukt skönt nu! Ska läsa matte b i sommar, så jag kan söka utbildning sen när millie börjar dagis!
Känner mig sjukt taggad såå de ska bli jätte kul (trots att det är matte haha)
Hämtade även ut min älskade telefon, weeei! så nu ligger den på laddning och bara väntar på att få användas;)
Träffade även Michelle & Peter på stan så hann byta några ord med dom också!
Tog en omväg förbi forsgrens och snackade lite skit med tom & mamma innan jag och millie traskade hem igen!

Sen dess har jag lyssnat på musik och gosat med millie, varit på allmänt bra humör! Ikväll åker vi ut till James föräldrar och äter lite mat och umgås! Ska bli trevligt:)


Igår fick millie massa fina kläder av sin mormor, kommer upp bilder sen när kameran laddat!
Och även jag fick två presenter, vilken mamma va? TACK <3


/freja

9/3

Kilade ner på stan idag och lunchade med sandra! Jätte trevligt och åt den godaste salladen på länge! Sandra Gosade med millie och fick några leenden tillbaka, hihi min sötnos! Sen kilade vi och hälsade på Becka på furulunds! Becka försöker få mig att köpa tyg och börja sy saker till millie, men det är inge roligt när man inte har någon bra maskin att sy med, men någon gång ska jag unna mig själv och köpa en bra maskin och då kommer nog lusten tillbaka ! Sen kilade jag till forsgrens och hälsade på mamma & kerstin! Pratade lite om att jag är sugen på att klippa av mig håret men inte riktigt vågar, så springer mamma iväg till hennes frisör och ser om hon har tid imorgon, haha men tack gode gud så hade hon inte det! Vet inte om jag vågar, va tycker ni ? ska jag klippa av håret till axlarna ?
Traskade hem efter det och nu sitter jag här och nördar medans millie sover, tänkt att städa lite men det händer ju inte haha! James är lite förkyld och mådde inge vidare när han gick till jobbet imorse men hoppas han känner sig bättre när han kommer hem så jag kan kila och träna!







Igår när james skulle komma hem från jobbet så tänkte jag och millie göra honom lite glad, så millie fick ha på sig något lite speciellt.

hihi <3




Nej nu ska jag göra någon nytta!
/freja

8/3

liten har precis somnat och ska sova lite eftermiddag, jag ska nog försöka hinna städa upp lite och diska innan hon vaknar! Mycket mer planer för dagen har vi inte, blir till att gosa och bara ha det mysigt här hemma. Ikväll när james har kommit hem från jobbet så ska jag och kim iväg och sola!
Och sen hem igen för james ska på fotbollsträning!


Lilla hjärtat i sin nya pyamas som hon fått av kim<3




/freja

7/3

Träningen med kim gick bra, vi började lite lätt. man vill ju inte sträcka sig eller något liknande, haha ;)
Det känns att man fött barn om man säger så, men nu är jag på G och de känns så skönt!
När jag kommer hem möts jag av en rolig syn, haha skrattade så jag nästan kissade på mig.



Haha millie hade tydligen varit sur sen jag gick hemifrån.. undra varför.. hon är nog som mamma och gillar inte heller fotboll!



Idag fick Millie ett baby gym av mormor, hihi och hon låg så sött och tittade på alla figuret!
Så jag passade på att gå och diska och efter en stund tycker jag de är liiite för tyst.. så går dit och då har hon somnat. hahah! Så roligt tyckte hon att de va;)






/freja

3/7

Idag är det måndag, jag och millie har gosdag här hemma och tänker ligga i soffan hela dagen! james köpte bigbrother live tilll mig igår så det rullar konstant här hemma, hihi!
Ikväll blir det träning med kim! Ska bli grymt skönt och roligt!








Mitt lilla hjärta idag innan hon skulle bada <3




/freja

7/3

Våran lilla mini semester i bilder.




































/freja


3/2

Varit dålig uppdatering men har haft fullt upp! I måndags jobbade jag hela dagen, vilket va jätte roligt och otroligt skönt att komma ut och träffa folk! Sen på kvällen skyndade jag mig hem och gosade gärnet med min lilla tjej. Träffade även kim och vi tog en solning, älskade bästa fina kim köpte otroligt söta pyamasar till millie. tack underbara du <3
Och igår (tisdag) så hängde jag och millie med lillebror/morbror hela dagen! Blev stan och lillebror handlade massa snygga kläder! Jag fick med mig hem ett par leggings till millie & en tunika till mig! Kvällen spenderades med min älskade kim, vi kikade bb och skrattade . Som alltid<3

Och idag bär det av till orsa med min lilla familj. Resten av familjen Holland & familjen hallberg/åsberg är redan där uppe så vi åker dit och hänger med dom! Ska bli jätte skönt med en mini semester :)






/freja

RSS 2.0