28/10

min första lediga dag på ett tag så det var skönt, tanken var att jag skulle till öppnaförskolan med theo och michaela. men icke! Vaknade och mådde så jävla dåligt att jag inte orkade röra mig, spenderade dagen i soffan framför serien eva&adam. haha minns ni ? så söt serie.
Vd halv 2 tog jag mig ur min koma och började städa lägenheten och sen jävlar fick jag upp farten! Blev ännu mer städning än planerat, men fan så skönt de va! Så nu är alla kläder jag inte kan ha borta ur garderoben och kläkammaren (så inte mkt kläder kvar om man säger så) sen så packade jag ner alla mina partyskor i lådor så nu får dom bo på vinden tills vidare. Snälla lillebror bar upp allt på vinden sen så nu är det jätte mycket plats att fylla lägenheten med nya saker!! weeeeeeeeiii
imorgon ska jag jobba hela dagen och sen hem och packa en liten väska, sova några timmar.. och sen runt 4 tiden så åker vi !!!! är så otroligt taggad!! ska bli så skoj, tänk att man kan längta efter att få köa för att shoppa? haha

har ingenting mer vettig att skriva! 
/freja

27/10

onsdag och jag är stressad som ett as! börjar jobba om 45 minuter och jag sitter i data stolen osminkad och har hitils bara hunnit dra på mig bh och trosor haha! glömt sminket på jobbet också.. gaaah lagom jobbigt.
ville bara skriva nått, i natt (04.15) åkte james till flygplatsen, buhu. kunde inte somna om på två timmar och sen när klockan väl ringde då ville jag inte gå upp... han ska vara bort ända tills på fredag, hur ska jag klara mig?

nej nu måste jag klä på mig!!
/freja




(kommer bebis mage bilder snart,.. lovar!!)

24/10

idag är det exakt två månader kvar till julafton. kan ni fatta? Det är ju helt sjukt va tiden går fort!

Gooooodmorgon säger jag, förutom att jag har en elak höft som inte hänger med som resten av kroppen så är morgonen och livet väldigt bra. Igår blev en rolig kväll efter att jag kom hem från jobbet, efter en stund trillade michaela och sebb in genom dörren och vi hade planerat för en middag och killarna skulle spela fifa11.
Så det blev kyckling,ris och currysås och lite snack och planering inför nästa helg när vi ska ut på äventyr! haha tror vi tog upp ämnet "vilken tid ska vi åka?"  säkert 234 gånger, men av någon annledning började vi alla prata om annat hela tiden ! haha. tror till slut att jag och michaela bestämde klockan 4 på natten, bums. men vet inte om vi sa de till killarna haha! Efter en stund tog jag och mich en promme till godisfarbrorn och sen hem till hennes föräldrars lägenhet för att spela lite wii, blev bowling,paddling,pingis,golf,basket osv.. lagom möör i armarna idag.
vid 1 tiden trillade grabbarna in, öl påverkade och glada med mat från donken, så vi skrattade en stund (åt dom alltså) speciellt sebbe som stirrar ut i ingenting och säger "haha ni skulle ha sätt" och så blir han tyst... jag dog av skratt. Efter de kilade jag och james hem och dog bums i sängen. en härlig lördagskväll!

Och idag är det söndag, och de är en sån dag när jag inte tänker bry mig om någonting alls, i huvudtaget.
Tänker sitta i den här stolen och nörda framför sims och sen äta våfflor och ha en allmänt go dag. sounds nice right? Sebbe skulle komma hit och hämta sitt playstation 3 idag ... och så skulle han hänga sig kvar lite. hahah så grabbarna kommer nog sitta och spela fifa11 hela dagen lång. men inte gör de mig nått!

Ha en bra dag!
/freja

23/10

vaknade vid halv nio av att jag inte kan andas, helt täppt i näsan och allt är allmänt jobbigt. så gick upp och la mig i soffan och kikade på ogifta par, stört skön film enligt mig så himla rolig! Nu har jag precis ätit frulle och ska snart väcka james tänkte jag! Vid 12 börjar jag jobba och sen efter jobbet blir de en snabb vända på stan med kim! vi ska kika vinter jacka och lite smått och gott:) Sen hem och på med mjukisbyxor, sen kommer michaela,sebb och theo hit och käkar och kollar fotboll. ska bli mysigt!

Har inte mycket vettigt att skriva, tyck synd om mig för jag är sjuk! ha ha .

Nej nu måste jag hoppa in i duschen!
/freja

22/10

hemma igen efter en trip till barnmorskan och några timmars jobb.
Magen har växt, hela två cm på två veckor.. bådar inte gott för mig haha många veckor kvar så alltså många cm kvar? haha skrämmande, men liten mår bra och hjärtat slår precis som det ska göra. underbart.
Efter besöktet så tog jag mig ner på stan och in på jobbet, blev några timmars jobb och lite fredags fika. inte helt fel! Men nu är jag hemma igen och har slitit på mig mina mjukisbyxor och ska dega nån timme innan jag gör det lite fint innan james kommer hem! Ikväll har vi inga planer, ska nog bara äta lite gott och kika idol och imorgon ska jag jobba igen.. haha kul.


klämde i mig i ett par jeansleggings idag, de gick men va inte lätt!



Jag och james ska köpa en kamera, och jag vill ha en bra så jag kan ta riktigt fina kort på både bebisen och mig (haha) någon som har något tips om en as bra kamera? som helst inte kostar en miljon typ :)
kom gärna med förslag!



nej nu ska jag dricka te och lägga mig i soffan !
/freja

22/10

Haft en tuffnatt, vaknat upp och skrikit i panik och hjärtat har bultat i 180. James sa att jag skrek nått i stil med "glass" haha vilket låter väldigt konstigt med tänke på att jag hade dom värsta mardrömmar på länge. Men man vet ju aldrig, kanske skrek glass haha skumt iallafall. Efter de hade jag svårt att somna om, rädd? och efter ett tag gick det, vaknade vid halv 10 och hade fått sms av både michaela och kim, DET SNÖAR I STHLM.
Åh jag blev helt till mig för det finns ingenting jag älskar så mycket som snö (förutom min pojkvän,mina vänner,min familj och min bebis) haha och jag blev helt till mig! de snöar inte här.. men i sthlm. Och de är nära till västerås och då borde de betyda att de snaart kommmer hiiiit! snö snö snö.
Så jag sätter mig vid datan och googlar live bilder sthlm, hahaa jag vet jag är störd.
och mycket riktigt de är snö, mycket snö. och de snöar för fullt säger kim. lycka är.


http://www.webbkameror.se/webbkameror/gondolen/webkamera_eriks_640_2.php





nu ska jag göra mig iordning, barnmorskan och sen jobbet!
/freja

20/10

precis hem kommen från jobbet, haft en bra dag då jag fått besök av sandra och rebecka, kul att se tjejerna! Vid stäning kom mamma in med ett ljus till mig och kim åkte med mig och james hem! vilken dag:)
precis ätit lite pasta och ska snart möta min älskade kim och gå en sväng innan vi lägger oss och dör framför tvn och väntar på att kungarna ska börja. hahha så nördiga, men ack så bra de är.





puss!
/freja

19/10

klockan är tio och jag är så trött att jag tror jag kommer somna så fort jag blundar.
vilka underbara två lediga dagar jag haft. egentligen skulle jag varit ledig ända tiills på lördag.. men icke!
men vad gör de, jag kan ju vila i graven ?!? haha. nejdå skämt och sido jag älskar att jobbba, annars skulle jag börja klättra på väggarna här hemma. 
Måndagen spenderade jag mina första timmar i tvättstugan (började tvätta klockan 8...) Efter det fortsatte jag att hålla igång och det blev till att skura golv och dammtorka överallt. Så snyggt och fräscht nu(Y) 
Efter det blev det en snabbis till jobbet där jag fick lite mer arbetstider och sen tog jag 12 hem till michaela och lilla bus theo. Vi lekte och busade lite, sen så nördade jag och michaela framför lego indiana jones och lagade lappskojs (stavning?!) sviiiin gott iallafall. 
Kom dit vid 12 tiden och åkte hem efter 10, haha där kan man snacka hel dag. Men james slutade klockan 7 så då kom han och lekte med oss (eller jaa pojkarna spelade fifa) 

idag var planen att jag skulle sova riktigt länge och bara dega hela dagen. men runt kvart över 7 - halv 8 så började dom borra eller nått skit i trapphuset, väldigt irriterande. så jag gav upp sovandet och kikade vakna med the voice. Smsade lite med mich och efter ett tag bestämde vi att vi skulle fortsätta vårat indiana jones äventyr, haha så 12an mot mich och theo och spenderade dagen där! Åkte hem vid 5 tiden och sen dess har jag lagat mat och degat. (ni måste känna hur mycket energi som bubblar inom mig? HAHA not. ) 



Theo va också med och spelade buzz!





nej förlåt vilket dåligt inlägg de blir.
men måste sova !
/freja

17/10


Tjockis mage!



/freja

17/10

Söndag. och precis som igår är idag en riktig höstdag, egentligen vill jag bara klä på mig massa kläder och gå ut och gå världens längsta prommenad i höstvädret. Gå små stigar och genom stora högar av färgglada löv. Det vore den perfekta söndagen. Men jag som knappt vet hur jag ska orka gå till jobbet pga av rygg och höfter vet inte hur jag skulle klara av en lång prommenad men som tur är behöver jag inte fundera på det.... ska jobba från kl 12 - 16 idag. Men jag är glad ändå, ska vara glad att jag har ett jobb att gå till ! haha men idag hade jag verkligen uppskattat att vara ledig.


Igår va en så otroligt mysig dag, vaknade runt halv 11-11 och kände mig riktigt utvilad och glad, så jag och james börjar städa lägenheten och donade lite med det. Efter en stund så åkte vi iväg och handlade mat i mängder, frysen är nu full med godsaker det är vääääldigt skönt. Efter det så åkte vi till familjen winberg/pettersson och hämtade upp dom. Sen så bar det av mot åsby för att titta på djuren och gå ett varv. Theo va inte jätte imponerad av ankorna(!?) och verkade måttligt road .. men sen så kom vi fram till kaninerna åh de tyckte han va mysigt, han klappade dom och tyckte nog att de va riktigt skojj! James och sebb kollade efter ett djur i en inhängad men hitta inget men dom gick in och kolla och så va de en JÄTTE kanin. Asså det var sjukt, ångrar att jag inte tog bilder men guud så söt. Jag,michaela och theo gick in och klappade larsgöran (som hon hette?) och de va typ världens goaste kanin! Tror jag och michaela tyckte de va roligast av alla hahaha! Sen gick vi ett varv i deras butik med inredning och blommor och sen så åkte vi mot västerås igen, blev en sväng på ikea och efter det åkte jag och james hem till oss!
Nån timme senare bar det av hem mot michela och sebb igen, dom stora pojkarna skulle iväg och spela tv spel så jag och michaela hade mys kväll framför tvn. 
Härlig lördag!


Nu sitter jag här och om en timme börjar jag jobbet!
ska leta reda på en tröja och sen är jag så gott som färdig!
senare idag kommer de upp en bild på bebis magen!
/frejaa

15/10

äntligen fredag! så skönt att att det är helg nu, är ledig imorgon och det ser jag fram imot! Jag och james ska städa (haha jaa då älskling de ska vi) Sen ska vi nog ta en tripp till bjurhovda och hem till hans moster med familj och hans mormor och morfar! Sen har vi inte så mycket mer planer tror jag, blir en lugn helg. Söndag ska jag jobba igen, så då tycker jag alla kommer in och sympati handlar av mig!!

Har inte mycket mer att säga, nu ska jag ta tag i mig själv och bli lite fredags fin!
/freja

14/10

sitter och kollar efter tio på fyran haha och äter leverpastejsmörgåsar. Ska snart göra mig helt färdig och ta mig till jobbet för att slita lite! Vaknade imorse av att jag hade stora röda sträck på magen och vid brösten och halsen, (fortfarande halvsovande) hoppar jag ur sängen och praktiskt taget springer till spegeln i hallen och tänker "NEJNEJNEJ" hahaah helt övertygad om att det va bristningar, att dom hade kommit så där bara helt plötsligt och bara satt sig överallt och ätit upp min släta fina hud, fyfan. haha inser efter ett tag (när jag vaknat typ) att jag sovit konstigt och dom försvinner, hahaha herregud vilken lättnad. förstår ni paniken? vilken mardröm.
men nu ser jag ut som vanligt igen, utan sovmärken/bristningar. thaaaank good.

Idag önskar jag verkligen att jag vore ledig, då hade jag passat på att träffa jessica och lilla diesel och så hade jag storstädat hela lägenheten! börjar känna lite panik för det är så stökigt och äckligt överallt! vill städa och bara göra det skiiiiiiiiiiiiinande rent. men inte idag, haha lördag kanske. för då är jag ledig!

jobbar till klockan 7 idag och sen ska jag åka hem till min fina lägenhet och fina pojkvän, äta kvällsmat, kika tv och så ska jag och james skriva listor (har jag bestämt) haha tills våran hemliga resa som sker om några veckor;)... haha LÄNGTAR
hoppas hoppas att M hinner bli frisk och kry så hon orkar! krya mich !




Nej nu ska jag göra mig snygg!
ha en bra dag
/freja

13/10

har precis ätit pyttipanna,stekt ägg och röbetor! mums!
hemma efter en lång dag på jobbet, haft det ganska lungt vilket jag inte gillar utan fullfart är roligare!
Både mamma och kim kom och hälsade på mig på jobbet idag, jätte trevligt och så blev stackars kim kär i ett par super snygga jeans! dom är grymma, så får se om hon kan glömma dom eller om hon kommer in och köper dom någon dag:)
fick en jätte söt present av mamma (eller det va inte till mig, haha utan till "majken" som mamma sa)
alltså till min lilla tjej!

visst va den vell söt?
tack snälla mamma!

nu ska jag sätta mig och leta efter en snygg soffa till mig och min pojke, (ska övertala honom om att vi ska köpa en ny) vore så skönt med en stor soffa som man kan gosa ner sig i med massa kuddar och täcken!
Och om en stund kommer kim över och vi ska äta kladdkaka och kika på kungarna;)

ha en bra kväll!
/freja


13/10

gooodmorgon!
vaknade och va tröttare än någonsin men pallade mig till duschen och nu känns allt lite bättre!
idag är det den 13/10 och det betyder alltså att det är exakt tre månader kvar till min lilla tjej kommer. lycka!

igår va en riktig super dag för mig och james! Först på morgonen åkte james och köpte en ny bil! Så idag får vi vår nya bil ! Och sen tog vi roadtrip till kista i stockholm och åt lite god mat och sen efter det hade vi bokat tid på mamma mia kliniken där vi skulle ta reda på kön till 100% ! Så efter som jag har gått ganska långt nu så blir inte bilderna lika bra som dom bilder vi redan har, men vi fick en rolig bild där hon har foten(tårna) upptryckta i nästan typ, haha snacka om vig liten tjej! Hjärtat slår jätte fint och hon mår bra! Hon är lite mindre än va bebisar ska vara i den här månaden men ingenting farligt! Dom "ska" väga 1036 om jag inte minns fel och våran tjej väger 986 !
Efter det så åkte vi och plockade upp jajja (min mosters man) och åkte till nyköping för han skulle köpa en ny bil!
så det blev en lång roadtrip, väl framme så stämde inte allt med bilen och det var massa krångel ( jag satt och drack varmchoklad under hela tiden.. ) så sen var det bara att åka till enköping och lämna av jajja och så passade jag på att hälsa på mina fina kusiner, mina älskade små busungar. Och när vi kliver in i huset så är det helt tyst så jag frågar min moster "sover dom?"   "nejnej dom är där uppe" säger hon då, så jag smyger upp för att se vad dom gör. och så sitter dom i robins säng och spelar pokemon, haha så söta helt inne i det och dom ville inte ens krama mig för dom hade inte tid. haha
Jag och james stannade en halv timme ungefär och sen åkte vi hem till oss igen efter en lång dag i bil, james kikade fotbollen och jag pratade i telefon och somnade sen!
En toppen dag <3


idag så jobbar jag 12-19 och efter det ska jag hem äta och sen blir det kungarna av tylösand med kim<3


i måndags färgade jag mitt hår så jag ser inte klok ut om jag får säga det själv. grå/grönt skulle jag kalla det!
Men orkar inte riktigt bry mig så mycket att jag panikfärgar över så idag tänker jag gå till jobbet så och så får vi se vad jag gör sen! men här kommer en bild iallafall!






/freja

10/10

just nu sitter jag i bh och leggings och undrar vad mer jag ska sätta på mig! är det kallt ute? jaa kanske ska öppna balkongdörren och känna efter !
idag har varit en jobbig dag, inte på de sättet att jag haft massor att göra utan pga min rygg, som inte riktigt orkar med att bära tjocka mig, haha. kan inte beskriva smärtan så ni ska förstå hur ont de verkligen gör, gillar inte att gnälla men skulle kunna sitta och grina konstant för de gör så ont! men de gör jag inte för va skulle grannarna säga;)
har tvättat våra sängkläder och sen har jag sovit i soffan typ, mycket mer har jag inte orkat! Har laddat upp för att träffa mina tjejjor som jag ska göra runt 7 tiden! Innan det ska jag ta mig en prommenad till skallberget och möta michelle och kika på hennes och peters nya lägenhet, hihi skoj :)  efter de ska fina cassie plocka upp oss och sen träffa mina TJEJER. ååh så skoj <3

men nu ska jag leta reda på lite kläder! kanske kommer ett inlägg ikväll !

/freja

8/10

vilken dag! började morgonen (eller rättare sagt klockan halv 11) med att ta mig till barnmorskan, michaela va snäll och gjorde mig sällskap! Barnmorskan Tove mätte och lyssnade på hjärtljud. Och så tog jag massa prover.
Allt är normalt och bra och litens hjärta slår alldeles lagom fort, hon är verkligen liten, så att jag kallar henne liten är inge konstigt! Hon borde heta liten, så LITEN är hon. hahaha gud va jag tjatar. (och ser ni att jag skriver hon? jag vet inte ens hundra att de är en tjej än men jag bara känner det på mig, men på tisdag vet vi säkert! och tills dess säger jag hon även fast det kanske är en pojke. men de tror jag inte!" 
I vilket fall så ligger jag under medel när det gäller hur stor jag är, är relativt liten om man jämför med andra (tex michaela haha) men det är rätt skönt att veta att jag kommer få en liten bebis och ingen jätte bebis, men visst skulle de se roligt ut om jag fick en jätte bebis .. lilla jag med en fem kilos klump. hahaha!
nejdå de får vi hoppas att jag slipper, men så tog jag som sagt massa prover och allt är bra förutom mitt blodvärde. och dom där jävla järntabletterna. jag hatar dom och dom smakar röv! men nu måste jag nog öka dosen, så när gick hem sen så gick jag in på ica och köpte leverpastej och så åt jag blodpudding när jag kom hem. haha nu jävlar ska de bli bra! Vill ju inte att liten ska lida. måste få i mig mycket järn! nån som har nått mer bra tips på något med mkt järn i ?

Efter de lilla besöket så tog vi oss ner på stan, blev lite kaffe på ett fik och lite kolla runt i affärer. mycket trevligt!
lämnade av mich vid bussen och tänkte att jag går till jobbet och säger hej.. då så blir man tvungen att jobba hahah. lite roligt faktiskt är där i en kvart och säljer för några tusen, men va ska man säga har talang för sånt där;) sen så tog jag bussen hem och nu sitter jag här och väntar på pappa. Snälla underbara pappa som ska ut på foglossningsbältes jakt med mig, han tycker så synd om mig som har ont så han ska köpa ett till mig nu på sturt så jag slipper vänta och beställa ett! åh så underbart skönt de ska bli. lycka är.

nu ska jag dra på mig en tröja innan han kommer!
kkommer kanske ett inlägg ikväll!
/freja


6/10

Halv tio är klockan och jag ska ta mig till kim för lite kik av kungarna av tylösand!
idag tänkte jag att jag skulle skrivit en bibel här ungefäär men imorse när jag har laddat upp med mjölk och flingor framför tv4nyheterna så ringer telefonen.. så då va de bara att palla sig upp och gå till jobbet! efter jobbet blev det lite snabbt handla mat med pappa och sen hem för att laga mat, james kom hem och vi käkade och nu sitter vi här, Trötta och sega. och imorgon blir det riktigt äventyr, blir hämtad av theo,sebb och micha imorgon bitti och vi ska till lögarängen och bada tillsammans med några andra från öppna förskolan, ska bli skojj . haha ska ta med saxen för vet inte om jag kommer ur bikinin överdelen så michaela kanske måste klippa mig ur den... haha vilken syn va. Efter det ska jag vidare till jobbet och jobba 1-7. Aldrig fel !

Nej nu måste jag kila till kim !
/freja

4/10

goodmorgon. är trött som en gris och förkyld som en höna! haha jag blir på sånt otroligt dåligt humör när jag är sjuk. Borde typ låsa in mig i ett rum och rädda alla från mig tills jag är frisk ( kanske ska tilllägga att jag är sjuk säkert 60-70% av året haha)
just nu sitter jag i en telefonkö för att boka ett rum på en camping på okänd ort... haha ni får veta mer längre fram! kallar det friluftsliv, för om ni visste hur mycket jag har anträngt mig för att inte verka som en bortskämd snorunge som bara bor på hotell. haha. men inget hotell och ingen hotellfrulle . men de ska bli väldigt kul kan jag erkänna!
men deras telefonsvarare är mindre kul, får snart ett nervöstsammanbrott. hur lång telefonkö får man ha egentligen!?!?! har suttit i timmar känns det som, orkar inte ens hålla luren vid örat längre så har satt på högtalare så får den sköta sig själv. SVAAAARA

idag ska jag spendera min dag i soffan med filtar och kuddar och julpyssel som min älskade man köpte till mig igår. så jag har ett tidsfördriv. hem till gården på tvn och massa te. ska banne mig bli frisk!




En lite bild på min lilla mage med min lilla bebis i <3




/freja

1/10

1 oktober! och vilket härligt väder det är ute! soligt och ser lite små kallt ut. en perfekt höstdag.
Mår som igår, ser förjävlig ut och känner mig för jävla sjuk. Men ändå vill jag göra någonting, jag hatar att vila.
kliar i fingrarna på mig. ska göra lite smycken tänkte jag, när jag kikar på hem till gården. Känner för en riktigt lång prommenad men tror inte det kommer göra mig gott. men skönt vore det, musik i öronen och gå en sväng. Rensa huvudet lite. Men får se, ska ställa mig på balkongen och känna hur kallt det egentligen är!

nej nu börjar hem till gården. skriver nog något sen

/freja


RSS 2.0