27/2



Ny vakna och fina ;)
en bild säger mer än tusen ord
<3


25/2

Äntligen fredag! Lillan ligger och sover så sött i soffan medans jag tänkt göra lite nytta! Ska duscha och hinna plocka upp lite (men fastnar alltid här vid datan) För lite senare idag ska vi kila ner på stan och shoppa lite och sen vidare till bvc och kolla om min lilla älskling växt något!
Ikväll blir det förfest för magda som fyller år imorgon men vi firar idag! Och efter det blir det troligtsvis utgång! Ska bli jätte roligt att umgås med fina tjejerna och ha en ute kväll!
Får se om jag överlever utan millie hela kvällen, chansen finns att jag smiter hem tidigare.. haha töntig morsa;)!

i förr går råkade min mobil få bada med mig... haha typiskt mig! Jag låg och lyssnade musik och skulle plocka bort mobilen och då säger det PLUMS så ligger den på botten.. haha va snabb med att plocka upp den men den överlevde inte riktigt. Tur att james tvingade mig att skaffa försäkring när vi köpte den i somras! Så nu får jag en ny om nån vecka iallafall! Så längde har jag en lånemobil.. med vanliga knappar. så smsar ni mig så räkna med att de tar en halvtimme innan ni får svar.. så fort går det för mig att skriva;) !

nej nu ska jag sätta fart!
/freja



23/2

godkväll! Haft en trevlig dag.. som alla dagar! Jag och Millie har lekt med michelle idag! Vi har ätit brända fiskbullar.. jadå jag brände fiskbullarna när jag skulle värma dom.. men de va gott ändå!
Sen traskade vi ner på stan och kollade kläder och snackade skit! Jätte trevligt verkligen!
Sen åkte jag hem och började städa upp i lägenheten, klädkammaren har sätt ut som ett bomb nedslag! Men nu har jag slängt ut allting så nu är det tipp topp, dock ser vardagsrummet värre ut nu. haha men det ska jag ta tag i imorgon!
James kollar på fotboll ( undra om jag ens behöver skriva här va han gör på kvällarna längre?! haha ) Så jag drog mig tillbaka och tog ett långt skönt bad! och jag lyssnade på musik och va så skönt, och helt plötsligt så säger det PLUMS och mobilen ligger i vattnet.. ja då vilken stjärna jag är! Men den fungerar än så länge!

Imorgon blir det öppnaförskolan och senare en fika på stan med Caroline! Ska bli jätte trevligt:)


Min lilla tjej sover eftermiddag i sin egen säng<3




/freja

21/2

igår va en bra dag, blev fika och massa gos hos fam sjödin! Sen blev det hem igen, jag kilade och mötte kim för vi skulle sola. Men igår ville solgudarna inte att vi skulle få någon färg haha! Men till slut efter mycket om och men så fick vi några minuter sol. vill bli brun NU! Sen blev det stressigt, vi sprang nästan hem till mig och slängde oss i soffan för bb hade precis börjat. Måste säga att jag både är besviken och förväntasfull. Det va vääldigt blandat med olika männsikor måste jag säga, så det va ju bra. Men inga riktiga hotties, och de är hotties som gör tv.
haha jag satt och blev upprörd på vissa deltagarna " KIIIM HON SKA UT !! " haha visssa borde inte ens vara i huset! Men vi får hoppas att alla röstar på gurkan så han kommer in i huset så de blir lite tv!



ett litet utdrag från gårdagens samtals ämne, haha!
freja - "om man bara äter soppa, bajsar man inte då eller?"
kim- "jo för judarna bajsade ju.. "
james&freja- "HAHAHAHAHA"
james- "nu får du förklara dig kim!?! haha"
kim- "hahaah, ja men jag läser miteks bok.. "
och så asgarvade vi men fick aldrig nån riktig förklaring. haha gull kim.


Idag blir det en mys dag, mamma kommer hit vid 2 tiden och jag ska fixa hennes naglar! Mycket mer har jag inte tänkt att göra idag faktiskt, gosa med min lilla älskling ska jag så klart göra! just nu ligger hon i mitt knä och kliar mig på magen haha, sötnosen<3


/freja

20/2

Vaknar upp på strålande humör! Hur kan man göra annat när man sover brevid världens sötaste sovande tjej och solen lyser utanför! Idag ska jag,millie & anna ta oss till enköping och hem till fam sjödin! Vi ska hämta lite vinterkläder för nästa vecka bär det av till orsa för lite skidåkning och mys!

Ikväll blir det mys med min familj & min älskade kim ! Först ska jag och kim sola,sen blir det solsidan & bb! Som vi längtat!!




Jag har världens bästa vän.

Man säger att nöden prövar vänskapens lojalitet
Ett klassiskt problem som många vänner gör fel
Men vi har sett djupa dal, höga toppar
De e blodsbröder som vill dela röda droppar
Samma kamp mot gemensamma mål
Jag har ett sätt att vara på som somliga inte tål
Det är där du kommer in för du vet hur jag fungerar
Jag springer in, tar över, dominerar
Som en gaspedel behöver bromsas ibland
Och dom som känner oss väl kallar oss för ying & yang
En riktig vän lyser upp hela världen när den slocknat
Hey, minns du alla städer och alla hak som vi rockat.
Vår vänskap har slagit rot, stormar det så står vi emot
Med ärlighet det är så vi formar nåt stort
Jag vet att vi håller än för jag har det på känn
hjärtat, du är min bästa vän.


/freja


19/2

Godkväll, här sitter jag i min bästa pyamas och precis tvättat bort allt smink, trött som bara den är jag och längtar efter att få slänga mig i sängen!
Har haft en super trevlig kväll hos familjen hallberg/åsberg och firat fina carl som fyllt 10 år!
Carl har skaffat facebook och när han såg min profil bild så sa han "det är någon fjortis som vill bli vän med mig" haha älskade carl! När världens klokaste 10 åring säger att man ser ut som en fjortis.. ja då är det dags för en ny visningsbild!
Vi har ätit super godmat och efterätt, så jag rullar fram- är super mätt!
Millie-Rose fick också jätte fina presenter ! Snälla Cornelia hade plockat fram hennes gamla bebis kläder och gav till millie, super snällt! Och av Marita,Ove & Mattias fick hon en jätte söt jeansklänning, den kommer bli så söt till sommaren ! Tack snälla!

Här kommer lite bilder från ikväll !












Imorgon åker jag,millie och Anna till mina favorit kusiner !  /freja

19/2


Vilken härlig lördag! Började morgonen med att organisera alla mina kläder och försöka få in allting i garderoberna! Slutade med att jag slängde lite till! Men tur är vell det så får man handla nya kläder;)
Sen när jag va färdig med det så fortsatte jag med att städa lägenheten, det har varit renare om man säger så..
men nu är det tipptopp!! James var på träning så jag har kunnat pyssla i lugn och ro, och lillan har varit så duktig och sovit !
Har hunnit med att platta håret och satt på ansiktet också! Så är redo för födelsedagskalas ikväll! Vi ska fira Carl som har fyllt år! :)


mammas lilla hjärta.



Ska försöka komma ihåg kameran ikväll så kommer de upp lite bilder här sen!
/freja


18/2

Äntligen fredag! men gud va den här veckan har gått fort! har haft så mycket att göra;)
Idag ska jag och millie springa ner på stan med mamma/mormor och shoppa lite. Millie tjatar om att hon vill ha en ny klänning så vi ska ta och fixa de, hihi! Vi kör även på en liten lunch på jensen, mums ska det bli!
Ikväll ska jag och min lilla familj ha en riktig myskväll, det blir onyttigheter och nån bra film och massa gos!

Igår var det öppnaförskolan som alltid är trevligt, snacka lite skit och se hur alla goa barn busar och leker! Efter det åkte jag ner på stan igen och träffade erik! Väldigt saknad! Men det va så trevligt, satt i några timmar och snackade skit! Millie sov under hela tiden så duktig liten tjej<3.



nej nu måste jag sätta fart!
Ha en bra fredag!
/freja

16/2

Vilken härlig onsdag! Idag blev Millie-Rose en månad, våran stora tjej. Kan inte förstå att för en månad sen så låg jag på sjukhuset och tryckte ut den lilla gullungen haha! Vi har firat genom att gosa massor och ta en promenad ner till jobbet och träffat mormor & kerstin. Resten av dagen har vi haft massor med besök av farmor Anna och senare på kvällen Sandra & Becka. Jätte trevligt!  Den bortskämda lilla tjejen fick även idag jätte fina presenter!
 

fina Vägg-bokstäver från Fam Holland. Jätte tack !


Millie-Rose första instrument från Fam Holland. Tack!


Bitring från fam Holland . Tack så jätte mycket!

Rosa fina tulpaner av Rebecka och Sandra. tack snälla ni!

Jätte söt body och byxor från Sandra & Rebecka. tack snälla ni!






Mitt lilla hjärta bara några timmar gammal .


Lilla hjärtat en månad gammal.


Godnatt!
/freja


15/2

Igår när vi var på middag hemma hos james morföräldrar så satt vi och pratade om släktforskning.
 James mormor är jätte duktig på det och har lagt ner jätte mycket tid på att hitta släktingar och historia om hennes släkt långt bak i tiden.
 Och när vi tittade lite på hennes material så blev jag inspirerad.
Inte att leta mig långt bak i tiden utan att hitta släkt som lever nu.
På min pappas sida så har jag inte haft någon kontakt med mina farbröder och inte heller med mina kusiner.
 Dom träffade mig när jag föddes och fram tills att jag var ett år ungefär, sen bröts kontakten och jag har inte haft någon kontakt med någon av dom sen dess.
Även dom bor i västerås och mina kusiner är ungefär i samma ålder som mig,
 så under dom senaste åren har jag undrat över om jag har träffat dom av en slump, kanske på en fest eller mött dom på stan - och inte haft en aning om att de är min/mina kusiner.
Så igår när vi kom hem så tänkte jag, det kan inte vara så svårt att hitta dom..
 Så jag började leta på internet och på facebook. Och efter bara en liten stund så hittade jag dom,
 där va dom - mina kusiner.
Så jag la till dom som vänner på facebook och hoppades på att dom skulle accpetera.
Så idag när jag sitter vid datorn så skriver min ena kusin till mig.

j- "hej! Jag känner igen dig men jag kan inte placera dig."
f- "hej, jag kan va helt fel ute men jag tror vi är kusiner.."

overkligt, men så roligt. chockade satt vi där och skrev till varandra och visste inte riktigt var vi skulle börja. Vi har ju missat 20 år av varandras liv men har hela tiden funderat över varandra. Det är en sjuk känsla när man kan prata med en främling och det känns som att man känner personen redan.
Så hela eftermiddagen satt jag vid datorn och pratade om allt mellan himmel och jord.
Jag satt och skrattade för mig själv, så overkligt och jag kan fortfarande inte förstå det .
Varför har jag inte tänk på de här tidigare? När det var så lätt att hitta dom, tacka veta internet!
När vi avslutade våran lilla pratstund bestämde vi oss för att ta en fika nån dag och ses!
Så spännande fortsättning följer..


/freja


15/2

Idag har vi haft en riktig mysdag jag och millie-rose! Vi sov jätte länge, sen blev det köttsoppa och hem till gården. Efter det va Lillan lite grinig och ville inte sova själv, så medans jag satt vid datan låg hon och sov i mitt knä ungefär en timme tills jag kunde lägga henne i soffan! Jag har spenderat några timmar vid datorn idag, ni ska få veta varför sen!
När james kom hem från jobbet så åkte vi till ikea och hälla shopping, jag behövde komma ut! Va roligt att titta lite, finns så mycket fint som jag vill köpa! är så shoppingsugen att de kilar i fingrarna... är det en sjukdom?
funderar på att beställa nått fint i smyg ... haha fast då blir nog mannen i huset galen!
Resten av kvällen spenderas framför datorn och ett långt bad, mannen min ska kolla fotboll.. (förvånade?!)
jag måste skaffa en egen tv tror jag, så man kan få kolla på nått vettigt nån gång ibland!


Så här spenderade min dotter dagen, nerbäddad i soffan.







Mitt lilla hjärta fick fina alla hjärtans dag presenter.

Jätte fint halsband med hennes månads sten av mormor.


Gosedjurs björn fick hon av farmor,farfar och farbror.



Även jag fick fina alla hjärtans dag presenter.

Fint armband av mamma.

jätte fin klocka och halsband av mamma.

Jätte fina rosor av min älskling.



I torsdags när jag var ute och åt med jobbet så fick Millie-Rose ett paket från dom på jobbet.
Hon fick jätte tuffa adidas skor som är helt bedårande!

Hon kommer vara så tuff i dom i vår!



/freja

14/2

Här har det varit brist på uppdatering men har haft så mycket annat för mig hela tiden att det inte har hunnits med helt enkelt. Började i fredags med att hämta kameran för att fota lite men så va batteriet urladdat och då blev jag så omotiverad att de inte blev ett inlägg haha!
Blir en snabb uppdatering över alla dagar som jag inte hunnit med att blogga!

Torsdags. Hela dagen spenderade jag och millie i soffan eftersom det var riktigt busväder ute! På eftermiddagen kom min mamma hit och vi gjorde oss iordning för att gå ut och äta med jobbet. Sen blev det ut i busvädret för att lämna Millie hos "tant" Michaela (haha älskar att jag kallar henne för det och att hon själv säger det också<3)
och vägen till bussen och vägen från bussen till deras lägenhet va ett helvete. Jag och mamma gav nästan upp där ett tag. Ville dumpa vagnen i nått dike och bära millie resten av biten! Det va säkert 2 dm snö på gå gatorna och det ville inte sluta snöa! Sen när vi lämnat av min lilla älskling så skyndade vi oss till bussen och åkte till jobbet för lite fördrink och present öppning! Sen blev det super god middag på Varda för att tack av tessan.
Kommer sakna henne så! kvällen blev väldigt lyckad och vi alla var så mätta att vi rullade hem sen!

Fredag. Bvc med Millie,väga & mäta stod på schemat! Min lilla tjej hade gått upp nästan ett halvt kilo på en vecka och hade växt 5 cm sen hon föddes! Helt otroligt så fort hon växer, min duktiga lilla tjej! Sen gick vi ner på stan, in på jobbet och umgicks lite- passade på att säga hej då till tessan igen och sen så vandrade vi hem!
Vid 5 tiden kom pappa och lillebror och hämtade mig och millie, åkte och handlade mat och sånt!
Resten av kvällen spenderade vi i soffan framför några riktiga tjejfilmer! Får passa på när de bara är vi tjejer hemma!

Lördag.  Tog en riktig sovmorgon och sen tog jag och millie ett bad! Efter det vandrade jag och kim ner på stan och tog ett varv, mötte upp micha och magda för att handla lite mat till kvällen ! Det blev nämligen tjejkväll hemma hos micha, med god mat, bästa tjejer & Wiii. grymt trevligt!
Vi spelade tp på wii, och jag erkänner att jag inte är speciellt duktig på sånna frågespel men i fredags så va jag på topp! Svarade rätt på nästan allting, haha har aldrig varit med om maken, men roligt var det !

Söndag. Pappa kom och hämtade mig och millie vid 11 tiden, så åkte vi "hem" till skultuna för att umgås med fam larsson. mamma,lillebror,millie och jag tog en promenad i det vackra vädret ! Och när vi kom hem slängde vi oss i soffan och flyttade oss inte därifrån nått mer! Pappa lagade min favorit pasta och allting var jätte mysigt, bästa söndagen på länge! Bestämde mig för att sova över tills idag så lillebror bäddade i ordning i hans rum, så det va jätte roligt, precis som innan jag flyttade hemifrån- då ställde jag in en säng i jonathans rum och flyttade inte ut därifrån förens jag flyttade till stan! Vi låg och kollade jackass och dudeson in america hela kvällarna,vilket vi även gjorde igår! Älskade lillebror, du är bäst<3

Måndag (idag) så vaknade vi vid 8 tiden och somnade om igen och sov till 11! Så hela dagen har spenderats i soffan med täcke och massa kuddar, bara umgåtts och tagit det lungt! Vid 5 tiden kom james och hämtade oss och vi åkte till hans morföräldrar för att äta mat och umgås! Jätte mysig alla <3 dag!
När vi kom hem så stod det rosor på bordet till mig, tack älskade james<3 Sen dess har jag badat och kikat på solsidan, igen! Om en liten stund ska jag göra familjen sällskap i sängen men först blir det en titt på lite nya vårkläder och skor, finns så mycket fint jag vill ha!




mitt lilla hjärta.



Godnatt gott folk!
/freja

9/2

Idag har varit en sköndag! Jag och millie sov bort halva dagen och sen klädde vi på oss och traskade ner på stan, guud vilket underbart väder det var idag! sol sol sol- i love it!
Vi gick och hämtade ut ett paket, min fina leopard jumpsuit! ÄLSKAR DEN! Och när vi gjort det gick vi vidare till forsgrens och hängde där någon timme, blev fika och massa gos med lillan.
Efter det så gick vi hem igen! Vid 6 tiden trillade moster med familj in, hade med sig mat och fina presenter till lillan. ni är underbara! Så dom spenderade kvällen här med oss, vilket var jätte trevligt!
Efter att dom åkt har jag duschat och nu sitter jag med en ansiktsmask och hoppas på underverk, haha!


Min fina kusin Julia hade gjort ett halsband till Millie-Rose på fritis, tack sötan!


En söt nattlampa till lillan, verkligen välbehövd! Tack underbara.




Igår var Michaela och Åsa från Joy på besök, gullade med lillan och även dom hade jätte fina presenter med sig till Millie-rose.


Helt bedårande halsband och armband till lillan, hon kommer älskade det när hon blir större!




Imorgon blir det öppnaförskolan och på kvällen blir det ut och äta med jobbet för att tack av våran underbara tessan som ska lämna oss! Tar med kameran om jag kommer ihåg så blir det lite bilder imorgon !

Godnatt!
/freja

7/2

Tog en kvällspromenad med min älskade kim, dock snöade det?! höll på att svimma när jag klev utanför dörren, värsta snöovädret helt plötsligt. Men vi tog en sväng ändå, skönt att röra på sig och snacka lite skit!
Höll på att frysa ihjäl och det lilla mascara jag hade på mig var i HELA ansiktet när jag kom hem, utsmetat och jävligt. Så det blev till att ta en bad och bli varm igen, så då passade min lilla dotter på att bada med mig hiih, jätte mysigt och den lilla tjejen älskar verkligen att bada! Så nu ligger hon helt utslagen i soffan med sin pappa.

Jag har tänkt att jag ska ge mig på min och james garderob och få lite ordning, vi har nämligen kläder i hela vardagsrummet just nu! Men får se om jag orkar! Annars får det bli imorgon!




Min lilla dotter är redan en liten bortskämd unge, hon får så mycket fint av alla hela tiden så här kommer två till bilder på fina presenter hon fått!

Jättefin "pinn"häst från familjen Favaro.


Jätte söt pyamas från james släktingar i England .



/freja

5/2

idag sov jag och Millie-rose till halv 1, sen gick vi upp och gosade med pappa som somnat på soffan. Blev lite "frukost" och lite fix, har kläder i hela vardagsrummet! håller på och rensar bort sånt som jag inte vill ha! En hög med spara, en hög med släng och en hög med ge bort.  
james- Vad är det i sopsäcken då?
freja- Sånt som ska kastas, vart kastar man kläder?
james- jag vet inte.. finns ju sånna ställen man kan lämna bort de
freja- ja men de är den andra högen, de här ska kastas .
james- ge de till uteliggare istället för att kasta det.
freja- Det är ju massa hål i de och så.
james- tror du uteliggarna bryr sig om det är hål i det?
freja- näe kanske inte....

Vid 4 tiden kom Anna, Eva och Kevin hit och plockade upp mig och lillan. Eftersom vi skulle ha melodifestivalen kväll i julpa. Eva hade med sig en jätte fin present från Henne och resten av familjen favaro. En super fin "pinn" häst (vet inte vad det heter haha) jätte fin röd med vita prickar, ska lägga upp en bild på den sen! Massa tack<3

Åkte hem till fam Holland och det blev potatisgratäng och kött, och så lite godis till melodifestivalen sen! Jätte trevligt, jag hejjade på Swingfly efter som jag diggar han och hans andra låtar, men den här låten va vell så där om jag ska vara ärlig. men han gick vidare så låten kanske inte är så dum egentligen.
Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag slänga mig på soffan med james och millie-rose och kolla på nån film som james hittat! 




 
Min lilla skrutt.





godnatt!
/freja

3/2

idag har vi varit på Bvc, lillan växer och frodas precis som hon ska- min duktiga lilla flicka.
Hon vägde 3920 g för en vecka sen och idag vägde hon 4105 g, mammas stora tjej.
Efter det blev det hem igen och kämpade igenom några maskiner med tvätt, är helt slut och hostan vill inte ge sig! Frustrerande när man inte kan sova ordentligt!
mycket mer spännande finns det inte att säga, vi ligger ner bäddade i soffan mest hela tiden och försöker bli friska.


Mitt lilla hjärta





/freja

2/1

igår och idag har varit riktiga skit dagar, min förkylning och hosta håller i sig så jag sover och mest hela tiden. Tur att man har en snäll dotter som sover lika gärna som jag gör! Och imorse när jag vaknar så hör jag hur james kräks.. inte trevligt, stackarn. Men han fick bo i sovrummet hela förmiddagen och sen vid 1-2 tiden kom han ut och frågade "får jag sitta med er?" haha min sötnos, de fick han. men han får inte gosa med någon av oss!
Tvivlar dock på att de är magsjuka, för ungefär en timme sen så fick han för sig att göra egen glass, de gör man inte om man är magsjuk haha! Vi har kollat några 24 avsnitt och några solsidan avsnitt och druckit massa grejer som är bra mot imunförsvaret och magen, som snälla farmor Anna kom förbi med!

Igår kom mamma och lillebror hit en stund på eftermiddagen hade med sig fika bröd och halstabletter till mig! Mamma hade även köpt små tavlor och färg så vi ska trycka Millies hand och fot avtryck på, tack snälla!

Morbror Jonathan gosar med lilla hjärtat.



Åh för en stund sen satt jag och kikade runt på hemsidor och går in på H&m för att titta lite. Så har dom halva priset på en helt fantastisk jumpsuit i leopard. Jag blev helt kär! den skrek verkligen freja!
Och jag lägger huvudet på sne och försöker se söt ut när jag visar den för james. Vad gör han ? jo han skrattar!
James- när skulle du ha den där?
freja- jag vet inte, jämt!
james- typ på stan?
freja- Ja klart!
james - EH NEJ.
hahaha, men så säger han "JA MEN BESTÄLL DEN DÅ, MEN INGET MER!"
min älskling, han är så snäll <3







ska lägga mig och gosa med den här lilla tjejen nu <3




/freja


RSS 2.0