20/4 Min kärlek, mitt liv - Mitt allt.















några nya bilder på min fina älskling som har blivit så stor,



har hänt massor av roligt därför det har varit sån dålig uppdatering här! vi har bland annat fått lägenheten som vi ville ha, så vi flyttar i sommar ! Ska bli så otroligt skönt med en större lägenhet så millie får sitt eget rum att ha alla hennes saker i ! Ska bli bättre på att skriva!
/freja

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man ser verkligen är Millie är dotter till dig & James.

Man ser det i hennes ansikte. :)

Hon är så söt. <3



Ha det toppen!

Massa kramar till er alla.

/Linda

2011-04-21 @ 08:59:11
Postat av: S

Hejsan Freja!



Vad roligt att jag hittade till din blogg :) och vilken otroligt fin tjej du har! Jag har själv precis fått reda på att jag är gravid. Detta var inte alls planerat då jag ätit p piller i flera år. Känner mig frustrerad på något sätt att jag blivit gravid trots mina p piller! Har inte pratat med min pojkvän om det ännu. Vi har ett väldigt stabilt förhållande sen 3 ½ år tillbaka och han är en helt underbar människa. Jag känner mig helt enkelt jätte förvirrad och vet inte vad jag ska göra, eller om jag ska behålla det rättare sagt. Ska självklart prata med min pojkvän om det men även om han skulle vilja behålla det så känner jag mig kluven.



Hur vet man egentligen när man är "redo"? Och hur lär man sig att vara mamma? Hur tog du & din pojkvän beslutet om att behålla ert barn? Och hur påverkas livet av att ha ett barn? Kan ni fortfarande träffa vänner? Hur ser en vanlig dag ut för din del, och för din pojkväns del?



Förlåt att jag har så många frågor men det hade varit skönt att prata med någon som vet vad det handlar om. Kan tillägga att jag är 22 år gammal. Vill du svara på min mejl så får du gärna göra det, hade blivit jätteglad om du gjorde det.



Kram

2011-04-21 @ 16:31:24
Postat av: Madde

Underbara bilder! Sötaste Millie <3! !

2011-04-26 @ 01:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0